Friday, September 11, 2015

BB Cream/ Foundation yang paling best !

Salam Jumaat kesayangan. :)

Alhamdulillah hari yang baik ni, kita nak promote satu produk yang sangatla best! Bukan nak tipu ke ape, buat korang yang muka ala-ala tak berapa nak flawless macam mak jemah ni boleh la try produk ni. Kalau yang memang sedia ada flawless lagi la flawlessss lessssss gitu haaa...


Mak jemah ni memang suka BB Cream. Tak kesah la jenama apa, asal tinggi SPF dan boleh avoid my skin from burning gitu.

Mak Jemah memang suka pakai BB Cream ni je. Tak payah apply compact powder sebab dah well blend dengan skin. :)




Ala-ala terkena panahan matahari giteww hahaha..




Alhamdulillah, setelah mak Jemah try produk ni sangat la best. Boleh tahan sampai berbulan-bulan!

Introduce ZaynBeauty Foundation!

1) SPF tinggi (SPF40)
2) Tak berminyak
3) Tahan sehingga 8 jam pengunaan
4) Mampu menutup jerawat/jeragat dan parut-parut
5) Texture sangatlah halus dan ringan (rasa macam tak apply pape pun)
6) Mengandungi agen pemutih dari sumber semulajadi
7) Avoid pigmentation
8) Avoid wrinkles
9) Mampu melembapkan kulit
10 ) KKM Approved! :)

Anddddd tones of benefits from this super duper product.

Mula-mula rasa takut jugak nak pakai. Yela takutla keluar cik jeejerrrr kan. Alhamdulillah skin ok takde keluar jejeerrrr. Time blue moon tu yela ye. Haha..

Price??

WM: RM79.90
EM: RM89.90

Berat kandungan: 25g



So those yang interested nak pakai produk ni boleh la wasap Shima (016 339 2950).
Insha Allah respond ASAP :)

Yang nak tengok testimonial yang lagi banyak boleh refer Instagram: zaynbeauty_official

1 comment:

bidritelandscapes said...

Pretty good post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed reading your blog posts. Any way I’ll be subscribing to your feed and I hope you post again soon. cotton twill