Monday, June 9, 2014

Hospital mana ok untuk bersalin??? Peninggggg..

Alhamdulillah, usia kandungan dah masuk 7 bulan. 2 months to go.  Nerveous, cuak semua ada mak jemah oooiiii.. Sekarang yang memeningkan most of mothers to be, kat mana nak deliver???

Serius, aku dari baby 5 bulan lagi dah carik hospital yang ok dan tak mahal untuk deliver. Memang la company cover tapi terpikir jugak kalau kalau terpaksa kena ceaser ke ape ke kan. Mintak jauh sebab aku nak deliver normal. Insha Allah.. Amin ... Amin..

Ni dah masuk 7 bulan, belum pegi lagi swasta. Sebab duk terfikir nak pergi mana. Kejap nak pegi colombia asia, kejap nak pegi KPJ Ampang Puteri, kejap hukm specialist, kejap pusrawi. Haihhh.. Peningggg.. Tapi haritu pergi hukm specialist memang semua doc perempuan dah fully booked. So, out of list la kot.

Sekarang dalam hati rasa nak pergi Pusrawi. Kawan cakap ok kat situ sebab doc perempuan. Memang nak kena carik doc perempuan jugak. Belum darurat lagi nak mintak khidmat doc laki. Hehehee..


Assalamualaikum baby mama tu.. Duduk baik baik kat dalam ye.. Nanti lagi 2 bulan kita jumpe.. Insha Allah.. Mama ngan abah dah tak sabar nak jumpa baby.. :)) ehehe...

4 comments:

Nor Mazila said...

ampang puteri ok.
tp klo induce byk gk la kne charge byr.
amik doc fauziah.
die best

Nor Mazila said...

ampang puteri ok.
tp klo induce byk gk la kne charge byr.
amik doc fauziah.
die best

Wak Gelas said...

tahniahnyerr nk dpt baby tuu., ehHHee

fatihatie said...

Dear, my SIL bersalin kat PUSRAWI ok katanya. dia PUSRAWI kajang ms tu.

Kalau dear belum ada Set combo bersalin menyusu untuk berpantang nanti, leh la intai2 link ni ye. mekaseh :)