Monday, January 7, 2013

Sembang kosong

Hari ni terbangun awal pulak pergi kerja. Tak pukul 6 lagi dah bangun. Ni gara-gara jammed yang amat time nak turun bukit dari ukay perdana ni. Pening kalau terfikir pasal jammed. Takpela sampai awal kerja, asal tak lambat, pastu mula jalan 100km/hr macam hari tu. Sampai office je semput. Heh.

Kita rasa, kita dah tak boleh makan udang la. Hari ni 'mereka' dengan jayanya menempek di muka tanpa rasa belas kasihan. Habis naik ja-ra-wat ni haaaa... Stress! Ke naik ja-ra-wat pasal fikir hal kawen eh? Mungkin mungkin.. hehee..

Alhamdulillah, tarikh dah ada cuma preparation tu takdela beriya sangat lagi. Heee.. Semangat semangat ! Oh yeah ! Hope everything going well, and Allah will ease our way until that day. Insya-Allah.. Amin..:)

Banyak jemputan kawen next month. This month pun banyak. Harap sangat dapat pergi semua events yang di 'invite'. Yang paling penting, nak balik kampung !! Miss my Manir sooo muchh!

p/s: Nak kawen kan, tapi kursus kawen pun belum pergi lagi. Acane tu? Heee...

3 comments:

Nana Farhana said...

cepat2 pegi kursus kawen shima..cpt2 naik pelamin..hehe
Dah lama xblogwalking cni..
Jemput intai2 Premium Beautiful Corset, produk kesihatan+kecantikan..Bertambah2 cun n meletopss kalau pakai di hari berbahagia nnti =)

Nor Mazila said...

ouchh.
nk kwen doh?
kenduri blah ak xlme dh.
nt dtg ye.
tp blah kl lmbt lg

Nazatul shima said...

nana: heheh..Insyaallah..:) nk cepatkan jgk ni..hehe

mekla: eh yeke..dh mane kad kawen nye?? xdok jeput pn aku? hehehe..bulan brape?