Sunday, January 6, 2013

Fesyen sekarang macam ni ke?

Hari ni kita tak pergi mana-mana. Dating pun tidak. Maka, duduk rumah tengok TV, makan , tidur. Ah, seronok betul rasanya. Tapi mula la mabuk bila berat badan naik. Mula la nak berdiet semua, tapi ape pun takde. Heh. Cliche sangat. Berat badan naik je, nk diet. Diet je, berat badan naik. Bosangggg..

Ok ok.. Ni nak story jugak pasal satu benda ni. Kita dah nampak 2x benda ni kat shopping complex. Mungkin fesyen agaknye. Pakai tudung, tapi skirt singkat sampai nampak kaki. Hmmm.. Contoh seperti di bawah. Picture ni kita google je hokayy..  Heee..


Fesyen ke pakai macam ni? Hmmm.. Selesa ke? Cantik ke? Entah, si pemakai je tau macam mana perasaan pakai macam ni. Wallahu'alam.

Tapi nasib baik tak jadik macam ni.


 muehehehehhehe...

2 comments:

Anonymous said...

dik, apa lainnya? same je abang tengok macam gambar adik dekat banner tu. pakai seluar ketat, tu bukan menutup aurat dik, tu membalut aurat namenye. shawl pulak tak menutup dada. so, sama lah kan? tak tutup aurat jugak? nauzubillah, sebelum kata kat orang lain dik, lihat diri kita dulu. sekian pesanan ikhlas dari abang bebaboom! :D

Nazatul shima said...

terima kasih atas teguran itu..In sya Allah akan diperbaiki..:)