Saturday, December 22, 2012

Short vacation

Hari tu kita pergi PD. Dalam hati berbunga-bunga tak sabar nak pergi. Maklumla tak pernah pergi. Dah terbayang pantai cantik bersih semua kan. Before tu isi perut jap dekat Ayam Panggang Cowboy. Best jugak nasik die. Mungkin perut tengah lapar kot time tu. Heh.


Sekali bila dah sampai, hancur hati. Pantai dah kotor. Masuk dalam air pun rasa berminyak. Pasir pun penuh dengan tompok-tompok hitam. :( Sedih. So, tak mandi la kita jawabnya. Tengok dari jauh jela.







Oh ! Happy belated birthday to me! Sekarang kita dah masuk 25 tahun. TIDAK ! Makin meningkat usia. Boleh tak usia tu makin menurun ? Tapi tak boleh jugak pasal nanti tak boleh kahwin kalau umur muda. Hee !


Thanks kat semua yang wish. Sangat bertubi-tubi wishes anda-anda semua, tambah-tambah lagi kat FB pasal ada notification birthday tu kan. :) But, yaaa.. Still effort korang datang kat wall kita and drop some comments. Thank you so mucho!

Tak lupa pada kawan tersayang yang kasik birthday gift ! Thank you so much ! Terasa muda sebentar di situ. Heee.. Next year kasik lagi ok ! :)

No comments: