Sunday, October 21, 2012

Bye for now ;(

Entri ni memerlukan kelajuan internet yang tinggi. Pasal, banyak sangat gambar. Harap bersabar kalau lambat loading. Hihihihi.. Tapi kalau siapa-siapa kurang bersabar tu, hmmm.. Pergi tido lagi best kot. :)

19/10/2012 was trulyyy my last day kat Exxon. Rasa macam sekejap je dengan mereka-mereka. Rasa nak stay lagi, tapi .... ntah.. Mungkin kat tempat baru offer lagi best. Tu je point kita nak keluar. Wuwuwuw..


Haaa.. Ni user last yang kita assist. Lucky one! mayyy-beee.. Heh. Tapi, hari last tu kita dah start main-main. Konon macam dah takde mood nak jawab calls, tapi RTA still carik kita suruh jawab calls EVEN on my last day. *sigh* Tapi takpela kot, bila lagi nak tinggal saka kat office kan. Heh.

  

 - picture ni mesti besar gabak kan. Ah tak kesah, asal nampak semua muka-muka ni. Heeee - 

Confirm, rindu suasana kerja malam nanti! Wuwuwuwuw ~ Hopefully kat tempat baru dapat team yang best macam ni .. Amin.... Part of my work life. Emerald and Amethyst teams. You rawwwkkkkk the night dudes ! :)

Ok, sesi mak Jemah keluar dari pintu ajaib untuk kali terakhirnya. Pintu ni la kadang-kadang tu buat kita visible kat Exxon. Kadang tersangkut kat tengah-tengah tu, pastu blur nak keluar macam mana. Muhaha..


Malam tu, singgah Malis corner kat Danau Kota. Pekena char kuey teow. Terbaik jugak kat sini, and murah. Tu yang penting! Muahaha.. Mekasih banyak-banyak kat korang sebab rela redah jammed pergi Danau Kota ni haa.. Sob sob sob... Haa.. Miza ! Thank you belanja teh o ais. Hehehe.. Semoga perkahwinanmu diberkati selamanya..Amin..:)


Dan part paling dramatik bila team lead pun join karok session ! Woot woot! hehehe.. Eksklusif gitu. Pasalnya, memang susah nak ajak dia pergi menyumbangkan suara ni. Hehehe.. Imej perlu dijaga gitewww keennn.. Hihihi.. Oh, lupa nak bagitau yang mana team lead. Yang baju putih tu, and muka ala-ala korea giteww.. :) Thanks to KJ (guy with a snow cap) belanja Karok ! Weee.. Semoga dimurahkan rezeki lagi. Amin.. :)


And last photog session with Exxoners. Lepas ni, dah takde dah nak amik picture macam ni lagi kat depan Exxon ni haa.. Nanti orang cakap, kita ni tak cukup waras pulak kan. Muehehe..
Balik rumah around 3am, and siap mandi solat, baru bukak hadiah, baca kad korang kasik tu. Meleleh air mata. Tadi boleh tahan pulak tak nangis kan. Kat rumah jugak nak menangis bagai. Pelik betul. Adakah kita malu nak menangis depan orang ramai eh ? Hmm.. Mayyyy-beeeeee :(  Thank you for the gift and wishes. Sangat suka shawl biru ni! Bile pakai kita rasa cantik. *muntah berjemaah* Tapi serius, shawl ni cantik. Love the colours! *LOVE*

2 comments:

thah salleh said...

pergi kerja mana pulak shima??

MRS Rongoks said...

happeningnye korang :)