Wednesday, September 19, 2012

Twitter twit twit

Assalamualaikum

Talk about twitter. Rasa dah banyak kali aku cakap pasal ni kot. Heeee..

Twitter ni bagi aku untuk golongan yang 24/7 online kat phone. Aku memang 24/7 online, tapi tangan sangat berat nak twit twit ni. Sampai la satu masa, aku rasa nak bukak twitter @nazatulshima16. Sekali masuk tak boleh, incorrect password bagai kan.

Try semua password yang dirasakan logik, tapi unfortunately semua password tu incorrect ! What the fish. Sabar sabar. Ada punat nak change password, sekali dia tulis, email invalid. Damn it. Bila try nak reset password guna ID tu, boleh pulak, tapi new password tak sampai kat email. Something fishy here. Twitter aku dah kena hack ! Wuwuwuwu ~

Bila check, banyak golongan orang asing yang dah jadi friend. Yang followers tu tak bergerak-gerak langsung.


Memang &*^&%&$^ sape yang hack ni. Then, aku buat la twitter baru @shimasabri. Orang cakap, enough to complete the virtual accounts. Muahaha.. Padahal takde la hari-hari update.

Lepas ni, nak try update hari-hari tiap-tiap masa. Sebagai contoh; 'dalam toilet sekarang. tengah ehem2..', 'tengah makan nasi lauk ayam', 'tengah kesat hingus' and etc. More details. Muahaha~

3 comments:

Mr feckry said...

lame gle tak hupdate blog, lu dah fly ke tok jiring

Nazatul shima said...

tula pasal..aku pn rase cmtu..busy skit..hehehe

Ayie Abas said...

jarang2 update twitter...huhu