Saturday, September 1, 2012

Tahniah Mimi! Eh, Puan Mimi :)

Assalamualaikum

Fuh ~ Lega bila dah mandi semua. Hilang sakit kepala, mabuk kereta, mabuk makan. Eh, makan pun mabuk. Tipu gile kot.

Actually, hari ni pergi wedding officemate, Mimi kat seremban. Car pool aje. Konvoi 3 buah kereta. Rupanya, dekat je kot Seremban tu, punya aku ingat macam jauh kan. Maklum la, first time nak pergi sana. Best best.. Sebab boleh jalan-jalan. Hee!


Area rumah Mimi sangat best! Banyak pokok, sejuk jeeeeee.. Bestnye kalau dapat beli rumah yang macam ni. Dekat dengan pokok-pokok. Hari-hari oksigen aku cukup je. Heh. Hmm, berapa banyak 'best' dah yang aku tulis. Memang best betul-betul ni. Haha.


Bila sampai je kat sana, makan tu memang tak pandang kiri kanan. Lapar ! Heee.. Macam orang tak makan 2 hari kot bila nampak makanan ni. Sedap ! :) Perasaan tu nak tambah lagi, tapi bila fikir pipi yang dah makin kembung, batalkan dulu niat tu. Tunggu malam ni pulak makan. Heh.

And here we go ! Introduce king of the day. Kinggggggg~~~ Heee..


Mimi and husband. Congrats ! Mimi sangatlah cantik. Baju cantik, veil cantik, makeup cantik. Semua cantik! Terpegun jap bila tengok. T__T

  Part of Emerald and Amethyst team.

 And exxoners family ! :)

Really enjoyed today. Walaupun kerja aku duduk dalam kereta je, tapi feeling pergi wedding orang tu macam best ! Hee.. Many thanks to tinie and sarah, pasal korang kasik tumpang naik kereta comel tu. Lain yang di plan, lain yang jadik eh. Muehehehe..

And looking forward for next wedding pulak bulan 11 ni. Can't wait! :)

3 comments:

shaerin said...

baju wedding dea cantik !

Nazatul shima said...

tula...cantik! :)

Anonymous said...

my boss la.. yg laki tu..kecik je dunia on9 ni...