Saturday, September 29, 2012

Quick update peeps! :)

Quick update untuk hari ni before aku tidur. Heee~

1) Pergi medical checkup kat Hospital Pantai
- mak aihhhhhh... banyak darah aku yang doktor ambik. Serius, langsung tak pandang jarum ngan doktor tu. Dan aku pun rasa macam 'digula-gulakan' doktor tu. Maksudnye di situ, doktor treat macam budak kecik yang takut dengan jarum. And actually, i'm afraid of syringe and injection. Why meeee??

- Lagi satu hal, orang hospital tu mintak aku kasik urine kan. Ala.. Bahasa senangnya, air kencing. Heh. Dan, hampir half an hour dalam toilet end up, aku cakap kat dia "buat nanti boleh tak?". LOL

- Yang paling best, berat aku susut! 43kg! Pfttt! Memang tak boleh diet ni. Kang jadik tiang lampu jugak aku nanti. So, mari makan before kerja. Heee..


2)  Dapat baju teambuilding saiz S
- tu diaaaaa... tu diaaaaa... nak habaq maiii.. eh, teambuilding bukan kat Penang. Tapi kat Port Dickson. So, esok pagi-pagi kena bertolak pergi sana. wehuuu~ Seronok sakan kan. Pasal, first time nak pergi kot. Hari tu, dieorang buat teambuilding tak dapat join pasal balik kampung for engagement.

1 comment:

Anne Fatihah said...

shima. kongsi tips diet.. hahaha jeles nya.