Sunday, September 9, 2012

Mak Jah di petang hari.

Assalamualaikum

This week sangatttt bosan. Boleh cakap tak produktif sangat. Heh. All invitations for open house tak dapat nak attend. Sedih ~ :(

Jadi nak overcome kesedihan tu, hari ni aku keluar dating kejap dengan sis in law dengan nephew aku si Kauthar. Nak merasa makan char kuey teow Mak Limah Jah. Huihhhh.. Sedapppp naaaa.. Menjilat jari ! Udang die kan, uiihhhhhh bapak besaaaqqq ! Suka suka suka ! :)

Restoran Mee Udang Mak Jah
Lokasi : Area Wangsawalk
Price: Char kuey teow (RM9 only)

So, sape-sape yang minat dengan sea food boleh la makan kat sini. Sape-sape yang agak-agak ada allergic tu maka elakkan la ye. Makan ayam ponnn sodaaapp. Heh.

3 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

nampak sedap....

CikNurul said...

bestkan mkn kat sini. aritu mar mkn mee udang. dia punye udang besar2 n byk plop tu dia bubuh.

Mr feckry said...

comel gile budak tu