Thursday, July 5, 2012

Futsal time with Exxoners

Assalamualaikum

Memandangkan aku ni dah lama sangat tak bersukan, dan otot dah berkarat, maka semalam for the first time, aku main futsal. Pftt! Berpeluh sakan dan badan terasa sangat ringan bagai boleh terbang after bersukan. Heh. *tipu*


The Exxoners. Thanks kawan-kawan semua. Macam best pulak rasanya main futsal. Tiba-tiba rasa macam Balotelli. Lol. Hopefully, next time boleh main lagi. Heee ~

Dan, sekarang, satu badan sakit-sakit. Akibat, lama sangat tak bersukan. Hoho. Nampak sangat anti-sukan bila kerja kat KL. Heh. Azam baru, nak pergi jogging every week. Jogging kat mane? Haa.. Yang tu jadi persoalan. Mungkin atas katil sahaja. Heh.

Oh, malam ni, malam Nisfu Syaaban. Salam Nisfu Syaaban buat semua umat Islam. Buku amalan lama dah ditutup dan diganti dengan buku amalan baru. Semoga, diri ini dapat menjadi seorang yang lebih baik di masa sekarang, dan masa depan. InsyaAllah. Amin..

2 comments:

Moumo said...

jom lerr join ak jogg KLCC tu.skmo lalu dpn opis mung
hahaha

Nazatul shima said...

yeke?? mu jog ari nape? sabtu ke?? jom2..~hahaha