Sunday, June 3, 2012

Wedding Naida & Nazirul :)

Assalamualaikum

Weekend ni sangatla penat. Penat tapi seronok. Heee.. Macam biasa. Weekend je wedding. Wedding je weekend. Heh. So, this week, wedding cousin aku pulak haaa.. Meh kita review sikit, apa yang ada. Jom zasss ! Ala-ala melodi gitewww kan ~

Di mulakan dengan Majlis Khatam Al-Quran hari jumaat pagi. Haa.. Ni first time aku mengaji depan-depan orang. Dulu, mengaji depan tok guru aje. Heee..


Antara barisan Qariah dan ustazah :) hehe..

Majlis Akad Nikah malam sabtu tu jugak. Sampai je kat rumah cousin, tiba-tiba rasa macam nak kawen esok je. Pasal teruja nampak khemah kat luar. Gile kentang cantik ! Wuwwuuwuw T_T


Decoration kat luar rumah. Cantik sangat ! All fresh flowers termasuk flowers kat pelamin, bunga tangan and etc. *Pengsan-sebab-cantik-sangat*



The Hantaran you olss.. Ada lilin lilin bagai. Kreatif dan cantik. Ada tak orang guna idea letak lampu tanah ganti lilin? Kalau takde, boleh diusulkan. Hehehe..

Hari ni (Sabtu), Majlis Resepsi pulak kat Kelab Golf Damansara. Jom kita tengok apa yang ada kat sini. Jom balika jom balika jom bali jom baleyyy ~






Oh, fyi, malam tu aku tukang bagi doorgift kat guests. Maka, terlepas la nak tengok cousin bersanding, menepung tawar bagai, tengok orang main gamelan sume.. Sedih. T_T 

Yang paling sedih bila aku sakit kaki pasal pakai heels yang tumitnya lebih kurang 2 inches. Kau bayangkan berdiri selama 2 jam dengan heels. Agak-agak lembut tak tapak heels tu? Heh.


And finally, dapat bergambar jela. Takpela tak boleh nak tengok dieorang bersanding pun, ambik gambar pun jadi. Huhuhu.. 

Ok la, dah penat nak tulis. Mengantuk pun ada. Later la ye! hehee.. Bye peeps!

4 comments:

whiteapple said...

cima, cantik sgt wedding dia... jeles! cima nnti wat cantik cmni ok.. hehe

Mr feckry said...

lawa gile pelamin tu

Moumo said...

cma cer tnye pngantin cake die tu galaxticous yg bwt ke?

best x?
mahal x?

Nazatul shima said...

cda: hehehe.. mcm x mampu je cda..kite bukan org berada..kena buat mana yg termampu jela..hehe..

feckry: ha ah..cantik..simple yet exclusive.

mek la: ermm..nnti aku tye ye..kazen aku tgh hunymun skank kt krabi..hehehe