Sunday, June 17, 2012

Somebody that i used to know


Assalamualaikum


Nampaknya, minggu ni sangat tak berkualiti. Mengadap tv 24/7. Dah boleh hafal skrip super spontan kat tv. Maunye tak hafal, duk tengok benda yang sama hari-hari. Channel ni je yang boleh buat aku gelak. Heh.

Nasib baik mak call tadi. Tanya khabar. Tanya buat apa. Tanya bile nak balik. Yang paling best bila tanya masak ke tak hari ni. Jawapan dia, memang tak masak. Pasal, tak best kot nak masak, pastu makan sorang-sorang. Kan sedih tu. Menitik air mata kot.


Tiba-tiba macam nak keluar tengok wayang sorang-sorang kat wangsa walk. Tapi, rasa macam takde mood pulak. So, decide tapau makanan, pastu mengadap tv je. Boleh makan sambil gelak-gelak tengok zizan ngan johan buat lawak.


Kalau malam ni lapar lagi, maka jawapan dia haruslah mencari makanan lagi. Yeay! Sekarang, kuat betul aku makan. Tak reti nak stop. Haih. Ok, solat dulu. Jom solat kawan-kawan ! :)

3 comments:

zaujah until jannah said...

hua.. saya kalah tahap buhsan. mmg pg soping sorang2.. heheheh

Mya said...

kalo tengok zizan melawak mg layan! hewhewww

Mr feckry said...

gua sangat rindukan hujung minggu yang macam tu