Wednesday, February 15, 2012

Token of appreciation to Nurul Erleawaty

Assalamualaikum

Balik kerja je, langit dah gelap. Best ~ Sejuk je, plus tak payah berebut dengan kereta lain nak balik. Hoho ~
Pulak tu, timing bangun tidur pun memang terbaik. Dah takde nak rush-rush macam dulu. Kalut je memanjang. Car pool kot. Kena la sharp dan sentiasa menunjukkan sifat-sifat terpuji.

Anyway, sorang lagi kawan ofis dah berenti kerja hari ni. Sob sob sob.. Sedih. Even Lea dah tak satu team dengan aku sekarang, tapi Lea banyak gila membantu time aku dalam team lama dulu. So, haruslah, Lea takde, aku terasa. Tambah-tambah, suka anyam ketupat dalam OC ngan dia kan. HAHA !

Yang sedihnya, tak boleh nak join farewell party siang tadi ! Ralat sangat ! Grr ~ Kalau semalam dah tau, harus aku gerak awal ke ofis.

So, tak sempat nak beli hadiah, tak sempat nak beli kad bagai. Sebab baru je tau hari ni last day Lea... :( Sampai ati tak cakap kat Shima awal-awal. Maka, aku kasik la apa je yang ada untuk jadi kenangan. Eceh ! Aku kasik bear pink kat Lea, yang boleh letak handphone kat dalam kantung dia. Hekhek.. ~

Lea dapat kerja dekat Hospital Pantai. Congrats ! Be a good employee as before hokay ! :)
Again, thanks to Lea sebab banyak tolong, halalkan segala ilmu ok ! :)

Tapi, yang sedihnye, dah tak boleh nak anyam ngan masak ketupat ngan Lea anymore. Actually, bukan suka sangat nak anyam ketupat, but sometimes kena jugak , pasal tu la perempuan. HAHA !

Will miss u Nurul Erleawaty... Nanti baca entri ni, jangan nangis ok! :( (padahal Lea tengah gelak je pun. HAHA)

Dah dah.. Mau tidur. Nite nite semua ! :)

6 comments:

Derek said...

I love this blog entry! Lea nih mmg pandai simpan rahsia grrrrr

Moumo said...

mu kje bhgian gapo kt exxon,
best x?
nk mntk jgk tp cm pyh je kje ctu

Nazatul shima said...

derek : hehehe.. i like tooo!! we will miss her sooo much ;'(

Nazatul shima said...

mek la : aku bhagian support user.. mtop la..try, mne tau rezeki.. :) keje mane2 pn ssh la mek la..xdok keje yg senang dlm dunia ni..hehee

Izul Lea said...

SHIMA..... da ready ke nk kawen neh.. InsyaAllah klu xde pape, smpi la lea nti..hehe.. Miss u shima.. hehe.. da lme x OC kn.. :P

Nazatul shima said...

lea!!! hihih.. tula.. rindu gile nk jumpe..haih susah btol nk jmpe kan... kalau compny kite blh gune oc tuk external user kan best..bleh anyam ktupat smpai hangit..hahah.. yeay.. will waiting..:)