Sunday, January 29, 2012

Kucar kacir

Assalamualaikum

Tengah tengok AJL 26. Kau ada tengok? Haruslah kan. Fenomena untuk hari Isnin malam. Yang nak dating, terpaksa cancel. Yang nak jumpa doktor, terpaksa suruh doktor check up cepat-cepat. Yang balik kampung, fokus drive laju-laju. Semua pasal nak tengok AJL 26. Maka, AJL masih lagi relevan (menjawab soalan wartawan Buletin Utama). Kehkeh..

So, have fun untuk malam ni. Esok? Masih lagi nak berfun fair? Haruslah tak. Mood hilang. 100%. Nak kena struggle, kena biasakan diri, macam-macam nak kena buat. T_T

Terfikir, macam mana la nasib aku lepas ni. OK ke, KO ke. Haish ! Tidur malam tak tenang bila pikir. Tapi, aku rasa, mula-mula je kot rasa macam ni. Nanti dah terbiasa, ok la kot kan?

2 comments:

casablander said...

think positive ok! :P

Mr feckry said...

ape yang lu pikir..kalau tak tertangung kebuntuan, wa sarankan baca la ayat al-quran surah al-hasyr ayat 21-24