Friday, January 20, 2012

Gonna miss you !

 Assalamualaikum

Today is the awesome day !

Untuk pengetahuan kau, aku dan rakan partner setia ikat ketat kemah kemim, iaitu Ida, will move to the new team, new position, effective on Feb. Hopefully, Allah melimpahkan rezeki yang tidak putus-putus untuk kami berdua. Amin.. :)

Maka, sehubungan dengan itu (amboih, macam esei) , a white theme farewell party been organized by my team. Oh sooooooo suweeeettt ~ Terharu. Wuwuwuw ~ :'(

Venue : Full House
Date / Time : 20 January 2012 / 12pm - 1pm
Theme : White



Bagi aku, team yang kecik lebih menyenangkan proses merapatkan silaturrahim. Anda setuju ? Kalau setuju, sila angkat jari kelingking. Eh.


The Interior designs.





How i wish, my future home will be like this ! Semua putih dan nampak suci gitu. I like.

Apa yang paling menyeronokkan kat sini, kau boleh makan sambil shopping. Kat bahagian atas kedai ni, ada macam ala-ala butik gitu. Semua baju cantik-cantik and of cos la, harga dia mahal sikit mak jemah oooiii ~ Tapi takdela sampai seratus. RM99.90.



Dah kenyang tengok barang-barang, maka pulang dengan gembira. Maklum la, tengah kenyang.

Bila balik rumah, baca kad yang aku dapat tadi. Thanks guys ! I heart all of you so much ! Hopefully, kalau ada event pape nanti, jangan lupa jemput kami ye ! Hehehe.. :)

2 comments:

thah salleh said...

naik pangkat ke shima? hehe tahniah

Liza said...

masuk team mane plak shima?kire promoted ke ni?waa..tahniah!