Saturday, January 14, 2012

Gift gift ! :)

Semalam, ada gift exchange kat office. Semua hadiah must be more than RM35. Kehkeh.. So, kiteorang kena letak la wishlist dalam template yang dah disediakan, but tak tau, sape yang akan kasik kite hadiah nanti. Cuma, yang aku tau, kat sape je aku kena kasik hadiah nanti. Hekhek..

Mula-mula aku macam malas nak letak pape. Tapi, semua orang dah letak wishlist masing-masing. Aku pun, fikir punya fikir punya fikir. Oh ye! Makeup set Elianto. Set yang tak tahan tu. Muntah darah nanti sape-sape yang dapat. HAHA !

Ok, apa yang aku kena kasik kat orang lain? Haaa... Ni dia ! Voucher Isetan! Sebut betul-betul.. Bukan setan. HEHE.. So , ada la beberapa keping voucher dalam tu. :) Maka, nanti lucky person tu boleh la membeli belah kat Isetan. As you wished. :)


So, agak-agak, wish aku be granted tak? HAHA ! Yaaaaahh.. Absoulutely! Even, bukan set yang aku dapat, but i'm still happy! Hehehe.. Elianto Belissa Diary Eyeshadow kit :)



Comel kan kan kan?? Thanks dude ! Nasib baik pandai pilih warna. Hekhek..Ermm.. Eyeshadow tak mungkin aku pakai pergi kerja. Kalau pergi kenduri kahwin, or majlis-majlis tertentu, baru aku pakai. Hehehe..




See the colours?? Cantik kan? Tapi, aku memang tak reti pakai eyeshadow. Must learn somewhere ni. Somebody knows how to use it? Do let me know yep! ;)

Haaa.. Ni my team mate. Semua sibuk bukak hadiah. Berdebar-debar, wishes mereka be granted or tak. Hehehe.. Ida wished for Twilight DVD, but she got a cute musical wardrobe! Oh, comey comey!! :)

1 comment:

thah salleh said...

kaler purple tu cntik shima :) blaja la pakai eyeshadow dlm youtube berlambok...