Tuesday, January 3, 2012

Food !

Assalamualaikum

Terliur tak???

HAHA!!

Bila aku tengah lapar malam ni, teringat balik apa yang aku makan petang tadi.

Balik kerja terus makan benda-benda ni semua kat warung AU5. Stress kerja yang membuatkan aku rasa lapar tahap klimaks. Tapi, kalau tak stress kerja pun, still makan banyak jugak.

 Sate kat sini memang best ! Dia punya kuah kacang pekat melekat. Hingga menjilat kuku. Satu batang 80 sen. Kalau 10 batang, kau kira sendiri.

Sebenarnya, untuk pengetahuan bersama, aku tak pernah makan soto, sampai la satu hari tu, aku pergi rumah boyfie. His mom served soto as I never ever taste it. Tiba-tiba ! Mak aih, sedap ! That's why i'm craving for ummi's soto. Hehe..  Dan , begedil yang ummi buat lagi sedap dari kedai tadi. T__T

For Soto, i rated 3.5 stars la. But, for Sate, memang wallah ! Terbaik dari ladang ayam. Harus cuba. 

The bad thing is, aku tak tau kedai tu nama ape. Yang aku ingat dekat area Petronas AU5. Tu je. Sedih kan?

5 comments:

casablander said...

yum yum yum..! btw, nice header! hehe :P

ChiLaBaey's Spot said...

Terliur... terliurr.... Lapar.... Lapar.... Shima oiiii....!!!!

Mr feckry said...

soto tu cam best je wa nengok

Moumo said...

sate dkt greenwood best gilak..70 sen satu cocok,

lagi satu dkt kmpg baru,best n bsr rm1 satu cocok.

Mr.N said...

nyam~nyam