Monday, October 31, 2011

Luahan malam selasa

Assalamualaikum

Hujannnnn... Selebat hujan dalam hati.

Macam mana hari esok?? Agak-agak mampu tak dengar makian cacian dan umpatan?

Ya Allah, Kau Maha Mengetahui..

****************************

Kadang, tak semua benda yang kita buat akan dapat memuaskan hati orang. Tak tau la nasib aku macam mana esok. 

Dup dap dup dap...

Komfom tak lena tidur malam ni.

Dah avoid dari pikir benda ni, tapi stilllll......... it keep coming. After a while, aku tak pernah rasa macam ni. In fact, kalau ada pun, still aku boleh avoid dari berfikir. Maybe, permulaan untuk exercise hati. Menjadi hati batu. Mungkin.

p/s: Cik Bf, thanks for lend me your shoulder.

2 comments:

yuyueyuliana said...

semua jeles kat akak tu, sebab tu tak puas ati . hehe. btw, take care sissy :)

thah salleh said...

bkpe shima?? wat happen...