Saturday, October 1, 2011

Kau sopan tak?

Assalamualaikum

Perempuan mesti kena sopan. Sopan je, mesti perempuan.

Kalau duduk macam ni??


Adakah terlalu sopan??? 

Ish, serius.. Luar nampak ayu gituww.. Tapi dalam hati sebenarnya ada batu. maksudnye, aku ni jenis keras jugak. Beza kan dengan kawan aku yang duduk kat sebelah tu. Duduk bersipuh ayu je. Haish, bila la aku nak jadi ladies sikit. Pakaian memang dah ladies. Perwatakan yang jadi masalah. Haha..

Maybe, dulu, aku terlalu lama jadik anak perempuan tunggal dalam family. Mainan zaman-zaman kecik pun, bola sepak ngan abang-abang. Susah sangat nak tengok main anak patung dengan abang-abang. Haha.. Tu pun, main masak-masak tepi longkang boleh jatuh dalam longkang, siap pecah lagi muka i nokss.. :( Tapi, aku tak de buat plastic surgery hokayyy..

Nasib baik la still lagi ada sifat keperempuanan. At least, ada perasaan kat lelaki. HAHA!

8 comments:

Fida Husain said...

fy pun selalu dok gitu. heheee

Anonymous said...

dulu ustazah sy pnh tegur. cara shime duduk tu sebenarnya xelok. dari segi Islam la. sebab hr tu sy pnh duduk mcm tu, ustazah ckp suh duk bersila atau bersimpuh.

Nazatul shima said...

fy: hehe..jgn amalkan ok..huhu...skank da kena duduk elook2..:)

Nazatul shima said...

ano: hmm..tula.. dh terbiase duk mcm tu..ish2..nnti kena ubah...thanks awk..:)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

ade perasaan kat laki itu penting...

Moumo said...

tgk gmba rita,
tingat smlm die ade mai umah
mlm td die tdo umah aku
jgn dop tahu rita dh gemok tembam
xmcm dlu dh

Nazatul shima said...

ms: itu HARUS kot..haha

Nazatul shima said...

mek la: yeke? wah.. ok la tu.dlukurus sgt kn..skank comey la ade isi ckit..:) bestnye ley jmpe sep2 tu...