Tuesday, October 11, 2011

Gifts from him :)

Assalamualaikum

Semua orang, mesti ada cara nak cool down kan diri time pressure bekerja kan?? Before dapat benda ni, kalau kerja bertimbun-timbun, i'm little bit pressure,  tapi still boleh handle.

Bancuh kopi, minum and it works. Tapi, short term sahaja. Bila dah habis kopi, pressure datang lagi. Very bad. Tapi, sekarang, dah ada benda yang buat aku boleh cool down anytime. Just tengok je, dah boleh senyum sorang-sorang.

Taraaa!!! Meet my SUTUN! :) 

Ni bukan sutun kembali lagi dalam TV9 tu ye noks sekalian. Even aku tau, ramai yang ada benda ni, tapi bagi aku, ni memang very very the special and cute kalau nak compare dengan yang kau punya. Hehee..

Mula-mula, ingatkan dapat sutun je, tapi dapat satu lagi! Yeah, dapat drawing kartun the smurf! Hehe.. Kamu sangat comel hokayyy cik bf. :) Dalam hati, ada kartun.


Thanks dear for the gifts! Actually, bukan birthday aku or anniversary kami pun. Katanya, saja nak kasik. :) What a comel sweet muweeeettt gituww.. I like you lebih la dear! :)

Dalam kepala, terpikir nak lukis picture cik bf, pastu hadiahkan kat dia, tapi, risau kalau jadi muka yang tak diingini. Pandai ke lukis masalahnye??

Konklusinya pak pak ibuk ibuk sekalian, appreciate everything and anything even it's not a gold. But, most appreciate if it is diamond! HAHA.. Gila materialistik betul. Eh eh.. Saya tak materialistik. :)

7 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

untung nye... :)

Mr feckry said...

die lukis sendiri ke bende tu

Puteri Iqa Izyan said...

bf kak shima lukis sendiri eh? pandai ah ye. lepas ni suh lukis muke kak shima lop eh. haha

lala:ashila said...

best la dia..dpt sutun merah...hehe

Nazatul shima said...

ms: elelele..gf ko pn lgi untung..:)

Nazatul shima said...

feckry: xlee...beli..hihihihi

Nazatul shima said...

iqa: aahhaa...dok la..beli..mne la reti lukis katun..hehe..:D