Tuesday, September 20, 2011

Weekend with friends. Like yawww!

Assalamualaikum

Mana tak tumpahnya kuah, kalau bukan ke nasi himpit. Itulah yang aku dapat ibaratkan relationship aku ngan schoolmate aku ni. Hekhek.. Adik-adik sekalian alam, jangan masukkan perumpamaan ni dalam essay tau! Ahkak takut dapat G = 'good', kang susah pulakkk...

Orang cakap, kawan time senang, memang ramai dengan kita. When it turn to susah?? Time ni la kite betul-betul dapat detect yang mana true friend or fake eyelashes friend!

Panjang betul mukadimah aku ni. Yang aku nak expose kat sini, story weekend hari tu jee. Dapat jumpa schoolmate! Yuhuuu! :)

So, bergerak ke Ampang Point. Ok, aku buta jalan. Ngeh3.. Padahal, dekat gila nak mampus kot rumah aku ngan Ampang Point nih. Kalau aku tau, hari-hari aku buat lawatan sambil belajar kat sini.


Haaaaa...... Yes, they are! Tdee comey! Mek ya sweet, ngan Pok seh Maher zain (bak kate gf dia). Hekhek.. Dieorang semua ni schoolmate dari secondary school. Actually ramai lagi, tapi kalau nak jumpa ramai-ramai kena arrange something big la. Takkan nak jumpa kat Mcd pulak kan. Hehee..


 Oh, as usual, cik abang i totap di sisi. :)  Boleh la kenal-kenal ngan kawan-kawan aku ni haa.. Selalunya, jumpa kawan-kawan bf aje kalau pergi Bangi, this time, your turn to get to know my friend. Kihkih..



Last weekend, memang awesome! Like 40 juta kali. Schedule padat sangat, and i like it! (like lagi) Ala-ala busy gituwww.. Takdela duduk rumah tengok dinding duapolohempatjamsetengah. 

Oh, before hang out dengan dieorang, aku pergi open house si mek ya ni. Open house dengan memakai jeans dan baju kotak-kotak. Apekah?? 
Meet Ella couplebird (lady in between). Sape-sape nak beli vintage outfit, boleh jengah blog die hokayy.. Sempat je aku promote. Hahaha..


Okie dokie! Penat dah aku bercerita. Nak tido jap! Erk..Ok, tutup mata je kejap. Tak nak tido, nanti gemaksssss... Tsk! T__T

10 comments:

Mya said...

nice photos. dan suka tgk awk lilit ur shawl tu =)

Mr feckry said...

mamat yang macam maher zain tu wa macam kenal la

zulkbo said...

salam Cma..
moga sihat hendaknya..


to your friend..
HAIII..!! Salam kenal..
jom saya belanja minum
:)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

lawa pic2...

Rina (◕‿◕)✿ said...

cma cma cma! hehe! lama x menjerit kat sini :p

Nazatul shima said...

mya: thanks mya..:) u pun same..:)

Nazatul shima said...

feckry: ey? die bdak batu burok..klo ko knl la..hehee

Nazatul shima said...

zulkbo: salam..:) wahwah..nk blanje minum..haha.. sonok2..

Nazatul shima said...

ms: ley x aku jdi photographer?hehehe

Nazatul shima said...

rina: rina!!! waaa...lame gile xnmpk rina update blog..huhuhu... hilangkn diri ye.. congrats tau! :)