Wednesday, September 14, 2011

Pesanan Khidmat Masyarakat

Assalamualaikum

Hai my all sekalian! 

Oh, ada something untuk kamu.

Contoh kes:

Gegirl:  "U, kita dah kapel 1 tahun lebih, bila u nak jumpa i?"
Boboy: "Bila u dah berubah jadi solehah"

Sudut positif : Walaweyhhh... Bagus bangat lelaki ni. Nak menjaga diri dari melakukan perkara yang tak baik. Lagi bagus, bila nak memberi anjakan paradigma kat perempuan tu untuk berubah untuk menjadi yang terbaik. Terbaik!

Sudut negatif : Haish! Aku rasa lelaki ni tak bersedia nak jumpa pasal tak yakin diri dia sehensem Aaron aziz. Dan yang paling penting, lelaki macam ni kebanyakannya faker. So, hati-hati wanita di luar sana. Jangan tertipu dengan suara yang lunak. Itu very the dangeeereeesss.....

Kesimpulan: STOP BERCINTA DALAM FACEBOOK kalau kau tak kenal dia siapa.

9 comments:

Mr feckry said...

dalam fb banyak yang menipu je

Uchi kay-f @hmad said...

tapi cma, sya dah terlanjur cinta dlm blog lah, arr mcm ne tue..huhuhu

faker? ceh ...ejaan lain tapi makne ganaz tue..oh ho

Uchi kay-f @hmad said...

tapi cma, sya dah terlanjur cinta dlm blog lah, arr mcm ne tue..huhuhu

faker? ceh ...ejaan lain tapi makne ganaz tue..oh ho

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

KENALI DEPAN2 LAGI BAEK...

Mizz ErMa said...

dua2 sudut terbaik! hihi

Nazatul shima said...

feckry: ha ah..im not the one..hehehe

Nazatul shima said...

uchi: aik?? bhye tu.. tpi ok je, as long as kamu x menipu, it should be ok :)

faker tu mcm palsu la..bukan yg f***er tu..hehe

Nazatul shima said...

ms: yes..aku stuju ngn ko ms.. sgt2 stuju..:)

Nazatul shima said...

erma: hehee.. its ur opinion.. i respect.. :D