Saturday, September 10, 2011

Keputusan exam PTD 2011

Assalamualaikum

Bagi kawan-kawan yang nak tau result PTD 2011 macam mana, kau boleh pergi kat website bawah ni.


Tapi, yang kesiannya bila keluar pop-up mesej tersebut:


MAKLUMAN
Adalah dimaklumkan bahawa keputusan Peperiksaan Memasuki Perkhidmatan Pegawai Tadbir dan Diplomatik Gred M41 pada 16 Julai 2011 ditangguhkan pengumumannya pada 23 September 2011


Maka, haruslah bersabar ye teman-teman sekalian alam yang telah pulun menjawab exam PTD yang agak mencabar minda dan menganggu emosi aku hari tu. Haha..

Nanti, 23 September ni, check jela kat link atas tu yep! Good luck!

3 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

bersabar la...

Uchi kay-f @hmad said...

bersabarlah sayang <---ni tajuk lagu raye ni taw!


oh gud luck utk anda sama ada diterima atau ditolak...

zulkbo said...

salam..
harapan saya
anda berjaya nanti
Cma..sabar erk ?