Monday, September 19, 2011

Cuzie's e-day :) | UPDATE

Assalamualaikum

Bila dah namanya umur makin meningkat maka seharusnya kena move satu step ke depan. Ye idak? Aku? Belum meningkat lagi rasanya. Hahaha.. So, weekend hari tu, sempat pergi ke majlis pertunangan cuzie kat Subang. Decoration dia sangat cantik hokayy.. Ala-ala english garden gituwwww.. Tapi, takdela betul-betul dalam garden. :)


Jom enjoice!


Sudut pandangan dari tempat aku lepak. Sumpah, aku rasa macam duduk kat area garden gituwww.. Tak nak balik pun ada. Boleh macam tu?? Nak buat laman umah macam ni la. Tapi, kena kumpul duit beli rumah besauuuuu dulu.


The hantaran. Very the gojes nokss..


My little cuzie. Dia lagi kecik dari aku okay. Ketinggian je.. Hehehe.. she's a year older than me. But, serius aku anggap macam sebaya ngan aku je. Hehhee..Pasal cute sangat. Kalau beli baju mesti saiz budak-budak. Sangat jimat. :)


Makanan yang sangat banyak sampaikan aku jadik rambang mata. Nasib baik mata tak terkeluar je. Apa jenis kek, semua ada. Pilih je nak yang mana. Cheese cake?? Choc cake?? Moon cake? Pasti takde.


My dearest family. :) Sampai dari terengganu a day before majlis. :) Alhamdulillah,selamat sampai dan pulang ke KT. "Mak ayah, boleh shima nak majlis macam ni jugak?" Ekekeke...:D


Nak perasan kejap, boleh? Ni klon aku. Hahaa.. (ada makcik tu ingat ni anak aku hokayy..kahkah..)Budak kecik ni pun cuzie aku jugak. Little cuzie. Mata selalu macam tu. Stim semacam je.. Haish..Comel! Kalau besar nanti, jadi rebutan jejaka ni. Confirm!


Oh, sape yang tak kenal baju merah belah kiri tu memang out-dated la. Hehhe.. My  soulmate. :) Keep temaniku dimana jua ku berada. Ewah wah wah... Jangan muntah pliz.....


Ye.. Ni pun cuzie aku. Ambik master kat uitm. Same umur ngan aku, tapi i'm used to call her 'kak'. Tak tau kenapa. Dari kecik sampai la sekarang, memang aku panggil kak. Konon macam aku lagi  muda,padahal sebaya je. Hehhee..:)

Oraitooo.. Maybe ada lagi picture yang menarik aku nak tayang kat sini. Keep waiting untuk pictures yang menarik. So,kena buat part 1 part 2. Ala-ala cerita bersambung gituwww.. Haha..

Nite my all!!  :)

PART 2 (UPDATE)

Baiklah, memandangkan aku dah dapat sedikit picture, apa salahnya kalau aku share. Sharing is caringggg kangg??

Nak dapat baby comey macam ni boleh? hehehe...

Ok, poster picture skaleyyy! Demukkk dah aku ni haaa.. Makan malam.. Nak diet. T__T

Comel gileeee kazen aku nih. Tengok plak kazen sape. *dah start nak bangga diri* PANGGG!!

Golongan gadis-gadis, tapi terselit jugak mat gadis sorang ni. Hehehe.. :)

Itu jela yang aku nak share ngan kau kau dan kau. Hopefully, puas la tengok picture2 ni semua. Kalau tak puas, pandai-pandai kau sendiri la...

6 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

perasan muda sentiasa panggil org sebaya kak...
btw nice la majlis tue...

Uchi kay-f @hmad said...

cuzie tu sepupu ke?

Nazatul shima said...

ms: hahaa...mne de...mmg dari kecik dlu la cmtu..heheee

Nazatul shima said...

uchi: ha ah..:)

Nazatul shima said...

ms: ak xperasan k..mmg dari kecikkot cmtu..hehee.. thanks..:)

Nazatul shima said...

uchi: ha ah...sepupu uchi..:)