Friday, September 23, 2011

Cukup dengan pandang.

On the way balik rumah, selepas balik dari kerja. Drift bersama housemate (aku tumpang kereta dia this week), stop depan Petronas, pasal lampu isyarat merah.

Seorang lelaki berambut blonde, dalam kereta jenama ape benda pun aku tak tau, melambai-lambai tangan, isyarat untuk cross jalan. Jalan agak sesak kot. Tiba-tiba....

Aku dan housemate.

Fuyyyyyyyyyyyyyyyoooooooooooooooooooooooo~~~~

Oh, lelaki berambut blonde tu berfizikal seperti artiss gituwww... No wonder la kami fuyooo sangat panjang dalam kereta. Kahkah!

Mulut fuyooo, tapi dalam hati ada seorang lelaki tu je.. ye, die seorang aje.. Sebab, lelaki tu tak boleh lawan lelaki dalam hati ni. Lelaki dalam hati lagi hensem! sooooo swweeeetttt.. :)


Eh, mungkin lelaki pun macam tu kan?? Pandang perempuan lain, tapi dalam hati hanya ada sorang je..  Betol tak?? Guys, correct me, if i'm wrong. 

11 comments:

Gen2Merah said...

iye betulllllllllllllllllll..... panjang sangat 'betul' nya sebab saya setuju dengan pendapat Nazatul.. walau lelaki ngorat camna pun, di hati hanya si dia yang bertakhta... cayalah.. (",)

tak tau lah kalau lelaki lain.. ehehe

Uchi kay-f @hmad said...

fuh yoooooo..betullah kata ko tu cma!

Nazatul shima said...

gen2merah: hehe..mostly mcm tu kn? ok la tu..still ingt org yg trsyg..hehe

Nazatul shima said...

uchi: hehe.. pe yg btol ni.. btol laki tgok org len, tpi dlm hati ttp syg gf kn.hehehe

Mr feckry said...

correct-correct....ion!

pak long said...

salam...
naluri manusia semua hampir sama...ehem-ehem

Fatin Farhana Binti Ramli said...

wah .. sempat cuci mate ..

Nazatul shima said...

feckry: hahaha...pe bde tu weh...

Nazatul shima said...

pak long: salam..hehe...same, tpi x serupe..:)

Nazatul shima said...

fatin: xcuci sgt pun...tgok mcm tu je..hehe..

Uchi kay-f @hmad said...

iya yg tulah aq nk tulis! bijak kamu..!!!