Sunday, September 25, 2011

Bang.. Awat macam tu.. | VIDEO

Assalamualaikum

Buat kawan-kawan yang berjaya ke next stage untuk PTD, Good luck hokay! Aku? As usual, luck not by my side. Insyaallah, aku akan cuba lagi. :)

Tadi, tengah-tengah bukak youtube, terjumpa satu video ni. Memang lawak tahap gaban. Tu la orang cakap kan, before kahwin, ilmu kena tinggi. Time akad nikah pun, kena belajar jugak. Kalau tak, jadi macam ni la.


Malu tak kalau bakal husband kau jawab macam ni time akad nikah?? Hahaha..

Serius, aku rasa, mesti jadi kenangan terindah kau. Boleh cerita kat anak cucu tujuh keturunan weyhh... Nasib baik perempuan tak de kena macam ni. Kalau tak, maunye ada lagi video yang paling lawak di dunia. Kan?? Heehehe..

Nak kahwin, kena ada ilmu yang tinggi. Bukan setakat cari ilmu malam pertama aje. Hahaha... Banyak benda yang kena belajar. 

Perempuan pun sama. Kalau tak pandai masak, macam mana nak kahwin? Contoh terdekat, aku. Haha.. Maka, kena cari jalan untuk jadi pandai masak. :)

5 comments:

Sharinginfoz said...

macam2 cara orang jawab ya

piDa-oHh said...

cma tgk time laki tuh salam...hahahhaahaa

Mr feckry said...

dulu sebelum kawen , wa tak jage solat. Tapi bila wa jumpa wife gua, gua tetiba rasa nak kawen dengan die.

dalam hati terdetik, setahun sebelum gua kawen , gua mesti jaga solat tanpa gagal.

Solat dapat cegah kemungkaran..

alhamdulillah..Allah makbulkan setiap doa gua..

Uchi kay-f @hmad said...

sile dptkan buku "cooking mama"...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

hahaha...
mcm2...