Tuesday, August 23, 2011

When I'm Young.

Assalamualaikum

Kalaulah waktu boleh diundur, aku sangat rindu time study.

When I'm Young.


Study dalam bilik dengan suasana tenang. Bersepah-sepah dengan kata semangat, tapi jarang sangat aku ikut. Normal la, human being. Ye idak??


Bila idea kering kontang, aku akan pandang ke luar tingkap. Bukan nak skodeng blok sebelah, tapi mencari kedamaian. Oh, tu blok perempuan hokayy.. Tiada makna, aku nak skodeng.


Kalau stress tahap klimaks, aku akan cari keseronokan. Keseronokan aku time tu, karaoke. Bukan time tu aje, time sekarang pun sama. Dah tabiat. Very da dangerreeeesss...


Sekarang dah tak macam dulu. Banyak merempat dalam rumah je. Nak keluar pun malas. Pergi balik kerja je. Kalau bf ajak keluar weekend, barula aku keluar. Adakah ini petanda-petanda bahawa aku ni dah matang?? Hahaha..

15 comments:

zulkbo said...

Salam..
lorrrr..sekarang ni pun
muda belia lagi apa..?

takkan cepat je daah rasa
diri tu tua..kan? kan?

:D

anne repeater said...

wuuu mcm seram je luar tingkap tu...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

akhirnye ko semakin dewasa kawan...
haaaa...

ashikin said...

weh aku pon rindu usm gok...

Mr feckry said...

lu wat wa terpikir sama..rindu gak time tu..makin la lu ni pk2 camtu

Uchi kay-f @hmad said...

dulu mase study klu boring saya spend lepak kat daiman bowl!!!

kdg x mem pun just tgk urg mem bowling...

zhprn said...

aww..ader gambar depan library!

Encik Psychopath said...

matang patot lagi ligat.

Nazatul shima said...

zulkbo: hehe..bkn trase diri tua...tpi terasa makin berusia..hahaa..

Nazatul shima said...

tihah: xseram pon.. hehe.. kiteorg tdo, selambe je x ttup lngsir..hehee..

Nazatul shima said...

ms: ha ah..ak pon trase makin dewasa...

Nazatul shima said...

ash: haha...jom wat reunion kt usm..hehe..:)

Nazatul shima said...

feckry: haakhak.. ko zmn remaja belia cmni gk ey..kot2 lg hebat..haha

Nazatul shima said...

uchi: kiteorg pn kdg2 men bowling gk klo bosan2..hehee.. :)

Nazatul shima said...

eton: mestila adae eton..pic dlm library pon ade..time wat grup discussion..hehee..