Monday, August 15, 2011

What a bad day !

Assalamualaikum

Korang puasa tak hari ni?? Still penuh kan? Baguuussss.......

Nak dijadikan cerita, hari ni aku bangun agak awal. Pasal nak isi minyak kereta yang dah kuning. Risau kereta mampuih tengah jalan. So, bergegas-gegas masuk kereta, dan aku langsung tak sedar, yang aku dah tertinggal something.

Bila sampai kat klcc, baru teringat, yang kad kerja dah tertinggal ! Oh my! Oh my! Kalau kad je yang tertinggal, still acceptable, ni sekali harung dengan drawer keys. Sah-sah aku tak boleh nak log on laptop pasal laptop tu aku simpan dalam drawer. Cara terbaik, seharusnya pulang balik ke rumah. T__T

Sambil berjalan sambil merungut. Penat tu beb! Kau ingat dekat ke dari ofis nak ke lrt klcc. Jauh beb! Pfttt!

Pulak tu, sengal, pergi naik train yang nak pergi ke masjid jamek bagai. WTH! Aku pun turun balik dekat lrt dang wangi, dan tunggu next train yang patah balik ke Jelatek. Oh my!!!!! What a bad day....

Tapi, takpela. Dugaan bulan puasa. Kan?? Ehehekk..

p/s: kalau nak tukar beg, wajib check benda yang penting dulu, baru la tak buat kerja b**** ni lagi.

chow cin chow...~ :)

8 comments:

zulkbo said...

salam..
nape tak call saya
boleh saya jemput..
KLCC dah satu building
kita nih :)

Mya said...

sy pun slalu tukar2 beg ikut mood dan event. dan masalah ni mg slalu terjadi gak. sobsob

Nazatul shima said...

zulkbo: salam..hahaha.. penat2.. dh jadi 2x keje plak..ish3

Nazatul shima said...

mya: tula pasal kn...hmm..bile da tkr mule la lupe nk amik bnda yg pnting..

Uchi kay-f @hmad said...

xper..kesilapan itu nanti bisa jadi pengalaman terindah taw!

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

dugaan...
jgn cuai lagi...

Nazatul shima said...

uchi: tpi, xindah langsung..penat!hahhaa..

Nazatul shima said...

ms: tula...noted..huhu..