Sunday, August 21, 2011

Teddy Bear Cute| Online Shopping

Assalamualaikum

Macam lama gila tak update kan, even baru je sehari dua. Tak sempat noks nak menaip bagai ni. Baru je bukak laptop, isyarat mengantuk dah keluar, so tak sempat nak menaip. Sedih betul. Lagipun, this week aku balik kampung. Seronok dua ronok tiga ronok beronok-ronok!!!

Oh, ye, aku mau tanya shiapa-shiapa yang minat teddy bears?? Macam aku dan amnya seluruh gegirls yang budget comelsss gituwww, dan shiapa-shiapa mengalami kemurungan akibat bf tak belikan teddy bear...

Ini penyelesaiannya..

Apa kata, kau redah masuk shop lot ni. Haaa.. Rambang mata kejap nak pilih bears yang mana. Yang kecik ada, yang besar ada, yang sedang-sedang ada. Yang betina maupun jantan. Tapi, takde pondan.

Jangan risau, harga sangat berpatutan. Harga mampu milik.

Pasti tidur malam kau akan nyenyak dengan bears yang bergelimpangan di segala pelusuk katil. Bukan nyenyak dengan pelukan bukan mahram ye.. Kahkah..


Ape lagi, jom redah Teddy Bear Cute ! :)

2 comments:

Uchi kay-f @hmad said...

pegh harge mampu milik iya..EMM..

Nazatul shima said...

iyeee...silalah jenguk..:)