Wednesday, August 17, 2011

Sekali-sekale ok, kalau acak-acak rohok jugee...

Assalamualaikum

Orang cakap, sekali sekala, nak la merasa amik gambar depan company even macam poyo kan? Tapi, who cares? Sebab ramai-ramai. So, aku tak kesah. Kalau sorang-sorang amik gambar kat company, can i called it ' ntah pape'?

Seharusnya kena ambik keberkatan depan tulisan rabak besar tu. Mana tau, ada rezeki lebih, dapat up position ke? Habis-habis sempoi pun, dapat jadik team lead pun takpe. Aku tak kesah. Hakhak.. *berangan lagi*

Meet my workaholic friends - from left: Yani, didi, aku leee tu, dyla, zie, ely , fisa.

Dan ofkos mesti ada picture ala-ala pencarian gadis moonsilk.

Best kan kalau dapat keluar ramai-ramai cam gini. Oh, tetibe miss moment kat kampus.

Selamat bersahur!:)

Perkataan terengganu untuk malam ni:

*acak-acak = selalu
* rohok = tak larat

14 comments:

Uchi kay-f @hmad said...

oh keje company besar tue...

keje elok2 iya cik cma ....ah ha ;)

Mya said...

wowoowwww semua pun workaholic ke? gerunnyaaaa heee =p

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

happy family la tew...
selamat sahur kawan...

Mr feckry said...

macam wa masuk keje mule2 dulu..ni perkara wajib ni

Nazatul shima said...

uchi: cmpny je bsr, kejenye xla bsr mne..hehe

Nazatul shima said...

mya: hihihi..yeee..sume workaholic.. sgt bgus..hehe:)

Nazatul shima said...

ms: ha ah....happy family! :)) tq kawan..ko pon same..:D

Nazatul shima said...

feckry: eh, lelaki pn ade jgk ey wat cmni,.hehehe

Encik Psychopath said...

bile kite nak kua? Eh.

Ema Razali said...

yeayy belajar bahasa! hihi

ala kalau selalu posing depan company pon takpe. bole jd duta. hakhak

Puteri Iqa Izyan said...

dakpe wak acak2 pun. hehe..

Nazatul shima said...

psycho: eh eh...

Nazatul shima said...

ema: xde mknenye cyg ui...tu nmenye mencapap dan memalukan diri sendiri..hehe

Nazatul shima said...

iqa: dok ley... sungguh ngat tu..haha