Monday, August 8, 2011

Nak betis kurus plissss

Assalamualaikum

Monday blues.. Perasaan nak bangun pagi, memang susah aku nak gambarkan. Ibarat, menyembur ridsect bila tiba waktu maghrib. Perghh.. Malas beb.. Benda paling aku tak suka buat. Hakhak..

Akibatnya, puku 730 baru tercapap depan gate lrt jelatek. Setelah tambah tolak bahagi darab, aku pasti akan sampai pukul 8, tapi resultnya, terlebih sikit, pasal hari ni aku pakai baju kurung yang berkain sempit dan terpaksa berjalan macam orang kena sembelit. Damn!

Tercungap-cungap jugak nak sampai. Mana tak tercungap, bayangkan jauh gileeee aku berjalan. Komfom, betis aku makin kurus dan cun. Hakhak.. Senaman secara tak sengaja. Tak perlu sangat nak pakai losyen pati mustajab bagai. Manually aje.

Time balik pun sama. Still kena berjalan dan berjalan. Hopefully dapat la betis macam Scha Al Yahya. Hahaha..

Apa ni cakap pasal betis-betis. Bulan puasa ni. Kurang sopan betul !

Ouh, actually, aku nak share dengan korang, weekend hari tu aku buat ape. Tapi, aku tak boleh nak transfer pic ke pc. Dah on 'gigibiru', tapi still failed nak connect. Grrr~ Menguji emosi aku betul ! Nanti kalau dah boleh transfer, aku story hokay noksss...

Selamat bersahur ! :)

10 comments:

yuyueyuliana said...

akak betis da terlebih kurus da yuyue tgk. slim melimmmmmmm gitu. hehe

Ema Razali said...

hihi kita pon nak betis kurus jugaaakk :D tp malas nak jalan kaki huhu

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

selamat bersahur...

Mr feckry said...

lu berjalan selam setahun dari rumah ke opis lu la

zulkbo said...

salam..
selamat berpuasa hari ke-9
dan berbuka tak lama lagi dah nih
:)

Nazatul shima said...

yuyu: hehehe... kurus jgk ckit..tpi kn lawa kalo mcm scha al yahya..kihkhi...

Nazatul shima said...

ema: haa...so lepas ni amalkan berjalan kaki k..seyies, jadikkk..hehee..:D

Nazatul shima said...

ms: selamat bersahur kembali..mesti ko mkn byk kn..hehe

Nazatul shima said...

feckry: ha ah..hampir setahun jgk la..haha..nnti komfom kurus melidi..hehe

Nazatul shima said...

zulkbo: salam...hehee.. dah selamat dh berbuke td...slamat bersahur..:)