Thursday, August 4, 2011

Mari menyanyi beramai-ramai

Assalamualaikum

Aku tak tamak hokay pasal post banyak entri untuk satu malam, tapi aku cuma hyper-aktif untuk malam ni. Mungkin, ni malam jumaat dan esok hari jumaat.

Akibat lama tak sumbangkan suara kat karoke, maka aku dan housemate membazirkan masa mengeluarkan suara kat karoke wangsa walk.


Oh oh, jangan salah sangka. Perkara ni berlaku sebelum puasa hokayyy noks. Bukan dalam bulan yang mulia ni.

Habis-habisan kami berjuang mengeluarkan suara, sampaikan aku hampir kehilangan suara at that night. Scary gileee....


Hebat jugak housemate aku rupanya. Lagu tinggi pun dia boleh sampai dan lagu rossa pun dia boleh nyanyi! Kagum! *tepuk tangan ramai-ramai*

Dan, foods and drinks dia memang terbaik dari ladang tenusu!


Aku selalu amik gambar makanan yang dah nak habis kan? Hahaha... Lupa beb, pasal sedap sangat.

So, nah ! Hamik la dengar lagu yang kiteorang dah rosakkan malam tu. Hekhek..

Enjoiceee! :)
(perlahankan volume speaker anda, elakkan kerosakan teruk pada gegendang telinga)

video
Mostly Dila yang nyanyi, yang hujung-hujung tu, bahagian menambah, aku la tu. Hekhek..

video
Ohhoiiii~ Sumbang.... Praktis lagi ! Chaiyok !

8 comments:

Puteri Iqa Izyan said...

sebelum pose sempat lagi karok ye..
hehe..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

tempat aku lepak bile trun kl...

deqyalalink in-situ said...

KUATNYA NYANYI !!! haaha .. boleh la nanyi dengan deqya lepas ni :)

Mr feckry said...

wa sangat jeles tengok orang karok..dah hampir setahun wa tak melontarkan suara di mikrofon

Nazatul shima said...

iqa: yela iqa..ngidam lame dh tu..heeheh

Nazatul shima said...

ms: laaaa..yeke...aku x tau plak..hehehe

Nazatul shima said...

deqya: ha ah..kuat...semangat kn..hahaha..:P

Nazatul shima said...

feckry: lpas ni ko beli set karok, pastu karok ngn wife kt umh..:)