Sunday, August 21, 2011

Baju sambung ayat. Sweet tak??

Assalamualaikum

Sedar tak sedar lagi 10 hari Ramadhan nak tinggalkan kita. Aku pulak, baru dapat peluang balik kampung. Even macam sangat sekejap, umpama 'burung berak atas bumbung kereta', tapi aku dapat merasai Ramadhan bersama family :)

Oh ye.. Time aku tunggu bas kat Terengganu tadi, aku terjumpa sepasang couple nih. Mereka bukan buat benda tak senonoh punnn.. Aku cuma tertarik dengan baju mereka.

Yang gegirl, baju dia ada tulisan besar rabak LO, while si boboy pulak, ada tulisan VE. Wow! (Dalam hati). Memang cocok bangat donggg mass.. Pakai baju sambung-sambung ayat gituww.. Soooo sweeetttt....

sumber: google

Aku sangat salute si lelaki tu. Ada keberanian nak pakai baju macam tu. Si perempuan tak payah cakap la.. Memang naluri perempuan, suka menunjukkan sikap romantik. Aku pun macam tu kot. Tapi, takdela pakai baju sambung ayat. Hihihi..

But, the truth is, si lelaki tu memang nampak sayang sangat kat gf dia. Susah wooo nak mintak lelaki pakai baju macam tu. Dalam 10 orang, maybe 2 orang je kot ada keberanian nak pakai macam tu. :)

Tu la, sebenarnya banyak cara nak tunjukkan kita sayang kat seseorang kan?

So, celiklah mata. Pandang dengan hati, bukan dengan mata. *Suruh celik mata,tapi tengok dengan hati. Papelah shima!*

*Kalau aku ajak bf aku pakai baju macam tu, mesti dia membebel 50 karung. hahaha..*

15 comments:

yuyueyuliana said...

sweeeeeet sgt akak . cam comel kan ? yuyue kalo beli pon jumpe 3 4 5 bulan sekali buad rugi je kalo beli. haha

zulkbo said...

salam..
saya nak pakai yang
VE tu..lagi sweet kan?
ha ha..


marah lah Encik tunang
pulak nanti..la la la

Uchi kay-f @hmad said...

ngee..baju tu nmpk comel..

nnti if dah ade wife nk beli mcm tuelah ok kan..;)

annekelubi said...

hahaha...

Mr feckry said...

Gua ade 10 pasang baju cam ni dulu..

eh nape yang LO tu lagi besar dari VE ek?

deqyalalink in-situ said...

sweettnyee kenape x beli 3 huhuhu

CasaBlander said...

50 karung ok lagi..kalu bertan tan tu yg susah tuh! haha~

Fieza said...

hehe sama la kita shima.. acap pon jgn arap nk pakai baju cmtu..segan la poyo la die ckp..sabo je la..hehe

Nazatul shima said...

yuyu: hehehe...sweeett..tpi akak xske pakai bju cmtu..hihihi..malu kokram..kihkih..:P

Nazatul shima said...

zulkbo: salam..oh,amik la pakai..bkn baju sy pon..hehehehe..

Nazatul shima said...

uchi: ok je..belila..klo both of u ok with dat..hehe..;)

Nazatul shima said...

feckry: pergh..jiwang jgk la ko nih..ahaha.. emm..ntah..aku men google je baju nih..kekeke

Nazatul shima said...

deqya: bkn akak la beli..ni hiasan semata2..xde kna mngena..haha

Nazatul shima said...

casa: hahaa...50 karung bgi aku byk dh tu..hahaa..klo bertan mau pengsan..kekeke

Nazatul shima said...

fiza: hahaa..kn2?? bf aku pn xske la fiza...ak pun segan nk pakai baju cmniii..hehe