Sunday, June 12, 2011

Bro's Big Day | Angah & Kak Na :)

Letih kenduri still tak hilang lagi. Plus, letih main dengan emosi time tengok bola semalam. Haha. Finally, menang jugak terengganu. Sorry Kelantan. :)

So, jom kita usha apa yang ada kat majlis kawen angah semalam. :)

Harus amik pelamin dulu. Pelamin sambut menantu. Kihkih...

Boleh pandang-pandang... Boleh pegang-pegang.. Duduk dekat-dekat..


Baju hijau yang berdiri tu pengantin lama hokay. Yang baju hijau duduk tu bakal pengantin tak tau bile.



with my bestiest, Tdee! Thanks darl for coming. Love you ketat-ketat!! :)

Kalau takde pic gediks tu memang tak sah. Al-maklum, dah lama takde orang nak snap pic kan. So, macam ni la jadinya. Cousins ramai, tapi ramai yang duk mekap lagi time ni. Haha.

Banyak lagi la wey pic, penat la kalau aku nak add sume kat sini, plus mesti kapasiti blog aku akan jadi sengal, so apa kata just tengok kat fb. Pasal, kat sana lagi banyak banyak dan banyak. Hihi..

Malam ni dah nak balik ke KL. MALAS hokay. Rasa macam nak tambah satu hari je lagi cuti nih. Tapi, adakah company tu ayah aku punya? BUKAN. So, jangan buat company tu macam ayah aku punya. Haha.

Time nak tolong basuh apa yang patut dulu. Chow chin chow~ :)


9 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

selamat kembali bekerja...

nadia rosle said...

simple tapi nicee! especially the pelamin :)

Shahrul Tanaka Safeai said...

macam kau je yang kahwin..kakakaka

Weeda said...

lawa gile pelamin....wahhh...

black_mel said...

haha..bermain emosi tgk bola?hehe..

εїз Cik Fasya εїз said...

comeinye cma!

tahniah for ur bro ya~~

Mr feckry said...

yo biru2 air laut tu..gua baru sampai dari ganu..letih beb

bro@stokisonline said...

tahniah utk wedding bro...smoga berkekalan until the end...ok..

Mr feckry said...

la gua ingat lu yang kawen