Thursday, May 12, 2011

Tonight activity.

Pftt! Akibat lame tak berkarok, suara pun dah macam lengai je. Haha.. Bunyi katak pun ada. Takpe, asal lepas gian kan?

Malam ni aku hang out dengan ofismate dan kawan dia. Ala, yang hari tu. Malam ni, hang out lagi ngan dieorang. Fun, tapi sedih jugak, pasal esok last day aku kerja kat sekolah. sob sob..



Will miss u guys! Even kenal takde la bertahun-tahun, tapi rasa macam dah kenal dari kecik. That we called bond of relationship yang kuat. Kan? Kau setuju tak? :)

Hm, malam ni kena packing apa yang patut. Arghh!! Takde langsung perasaan nak pergi kl nih. Macam mana ni??

Tiba-tiba rasa sayang nak tinggal rumah. Huhu.. Akan rindu kat ikan-ikan, katil, tengok Nikita dengan Awin. I will gonna miss all of it. I'm sure.

Dan yang pasti dirindukan my mom's cooking. :(

Hopefully, lepas ni, aku boleh belajar masak dengan hebat tanpa bantuan mak lagi. :)

10 comments:

Gen2Merah said...

hehehe.. selamat survive di tempat orang ye..

Weeda said...

gud luck keje baru k.shima...=)

Encik Psychopath said...

cantik header. love that.

Nazatul shima said...

gen2: insyaallah..thanks!hehe..

Nazatul shima said...

wahed: thanks wahed..da apply nk tukr kt skoloh kak shima?

Nazatul shima said...

psycho: eehe...wee..thanks dude!:)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

belajar masak...
xrugi...

Mr feckry said...

kantoi...lu tak tau masak ketupat sotong!

enyheartsdiamond said...

betul la,, ila tiap2 minggu, suara jd superb.. bila lama tak karok, suara sumbangsih sikit :p

Hanim Rahman said...

Assalaamu'Alaikum Kak ... Alhamdulillah ... dpt sy buka balik file dlm pendrive sy ... dah nk nangis bile xboleh buka ... nasib search jumpe blog akak ni ... nway thanx a lot atas tunjuk ajar akak ... ^^