Friday, May 6, 2011

Bundle, syurga barang murah!

Hye hye hye! Hari ni, Jumaat, as usual, singgah ke port kesukaanku, BUNDLE.

Tapi, hari ni, hasil tangkapan kurang memuaskan, pasal aku tak jumpa sangat baju yang cantik dan branded. Just jumpa sehelai je baju kemeja G2000 nak bawak pergi kerja. Pakai baju bundle pergi kerja?? Langsung tak kisah.

Ada certain orang, langsung tak suka beli barang bundle. Katanya, kureennggg classs nyah. Lagi, ada orang cakap, barang bundle ni semua baju buruk-buruk dan yang tak cantik. Sebab tu jual kat bundle.

Eh, hello people! Bundle la tempat kau boleh menyelam carik baju branded at affordable price taw! Bukan setakat affordable, 2 hengget pun kau boleh dapat coat G2000. Tu atas kepandaian kau menyelam dan give and take dengan si penjual.

Cuma satu jela, kalau kat bundle ni, memang sesak la. Depends la kot. Ada certain tempat takde orang sangat. Kalau nak yang tak sesak dengan orang, kau boleh carik kedai bundle. Yang ada shop lot tu. Ha, kat situ, maybe la tak ramai orang. Sebab, orang lagi suka serbu kat tempat yang memang sediakala ramai. Lumrah alam kot kawan.

So, meh kite serbu bundle ramai-ramai! Tapi, janganlah ramai sangat ok? Nanti aku takde choice nak pilih baju cantik-cantik. Haha..

Bye! Salam..

7 comments:

Mr feckry said...

eh gua pun pi bundle..ok je

HonEyBuNNy said...

ila xbapa pandai bab2 bundle...

si dia pandai la...sebab dia ada buka kedai bundle di sabah...;-)

kalau pandai pilih mmg best la kan...;_)tapi ila xpandai pilih..ehhe

black_mel said...

yup as student memang ramai kaki bundle..tak kisah pun pakai baju bundle..and tak kisah pun pasal brand..janji baju tu elok..xD

Anonymous said...

yeah. me too wear bundle blouse. pattern nya sgt menarik

Puteri Iqa Izyan said...

huhu. dop reti nk beli2 kat bundle :D

Far8 budak baik said...

tu ar entah2 kau beli baju aku ke
kn..dunia ni ecik je hahaha =p
jom jom

wahid wida said...

selalu beli barang bundle kat mana?