Tuesday, April 19, 2011

Weekend di KL lagi

Assalamualaikum w.b.t,

Hye hye! Rindu aku tak? Sorry you ols, weekend lepas aku pergi KL, ada kerja sikit. Nak sain offer letter bagai. Penat oh!

Tapi, aku enjoy, dapat jumpa kawan-kawan usm kat sana. Tapi, just dapat jumpa satu hari je. Tapi, takpe asal dapat JUMPA! :) - Mek la & Umi, thanks bagi can kat aku tidur rumah korang yang sangat susah nak carik, tapi best yang amat sebab SEJUK! Haha..

Yang penting, aku dapat belajar naik KTM. Tolong jangan gelakkan aku. Iye, aku memang jakun dowh. Dah lama kot tak naik benda tu. Ilmu naik KTM tu pun aku belajar time darjah 2. Mana nak ingat. So, kena recall balik dengan tunjuk ajar Nedy!

Oh, say hye to Nedy! She's my new friend. Bakal colleague aku kat exxon nanti. Thanks God. :)

So, tinggal lagi beberapa minggu lagi aku kat Terengganu ni. Lepas ni, kena bermastautin kat KL pulak. So, new life, new challenges, new environment, new friends! :) Boleh tambah koleksi friends dekat fb lepas ni. Kehkeh.. *sengal*

Tapi, sedih jugak, nak duduk jauh dengan mak ni. Ye lah, setahun jugak aku duduk kat rumah. Ni, macam ala-ala perasaan nak masuk universiti balik la kan? Perasaan sedih entah pape. Heee..

Eh, also special appreciation to my boo, FZ . Bunch of thanks to you! Selama 2 hari saya di sana, awak jaga saya dengan baik! Makan minum semua cukup, even pembaziran lebih kepada bayar parking. Kesian kat kita kan?? Sob sob..

So, nanti aku update lagi ok! Nak pergi solat kejap. Dah lambat ni. Bye! :)

17 comments:

Moumo said...

oit,
nt sila bertandg kt rmh aku lg k

Nazatul shima said...

itu semestinye!! ehehe... nk cari umh area c2 ah..hehee..tpi jem gileeee.... T_T

deqyalalink in-situ said...

im waiting!!!!!!!!!!!

cik Nemo said...

selamat dtg! pasni boleh kite deting2!

besi said...

salam.....shima, berbahagia selalu

K.Safwan said...

haii!!!! ^_^ syima ke?? ke pggil mende? mintok maaf laa time skoloh dlu kenal ke dop xtaw.. ni ade org kabor budok SS nok masok exxon.. tuh sapa ke blog ni tu.. huu~ masok exxon dpartment mende??

K.Safwan said...

haii!! syima owk?? ke nazatul?? ke mende?? ^_^ mintok maaf banyok time skoloh x brape kenal.. ade org kabor budok SS same batch nok masok exxon.. tuh sapa ke blog nih tu.. huu~ masok exxon dpartment mende??

Nazatul shima said...

deqya: yeah..me too! :)

Nazatul shima said...

nemo: weee...datim ngn blogger...best2..ley knl2!:)

Nazatul shima said...

besi: oh, tqvm. :)

Nazatul shima said...

k.safwan: ooo..koloh ss gk ke? hehe.. emm..it departmnt.. awk duk exzon gk ke? dept mane?

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

kejap pon xpe...
janji jumpa kengkawan...

Moumo said...

tape,
kalo mu nk g kje ngn kete laen la cte
dk area wngsamaju ke, oke gop
sne umah besar n murah

DyaClarey said...

tape cma.. g keje nek ketapi(tren) je. On time sure sampai.. Pesanan penumpang tegar LRT T_T

Nazatul shima said...

mek la: oo..area wangsa maju ok ke?? aku ingt nk usha gk ni..byk umh dh org booking..isk3..

Nazatul shima said...

umi: tula umi..ingt cmtu la..nk naik lrt je..senang dan cepat..hehehe..:D

NUNU EERA said...

sy plk weeknd d t'ganu.. hehe..