Saturday, April 23, 2011

Tonight Activity

Oh, as usual, unplanned activities. Having dinner with my sis in law tonight. Ingat nak tapau je, tapi tiba-tiba ayah cakap nak pergi tahlil, so kami wanita-wanita sejati kat rumah ni, amik peluang untuk keluar makan kat luar.

Sangat tak senonoh kan? Tapi, nasib baik aku belum berumah dan tangga lagi. Hikhik.. After married dah tak boleh buat macam ni selalu tau. No no no.. Nak buat selalu, boleh, tapi yang penting, kena dapat keizinan dari husband macam my sis in law ni. Gud gud... Hee..

Kitaorang meranggos kat food court tepi Giant je. Aku pun tak tau la food court tu, orang panggil ape, yang penting kat situ banyak sangat gerai makanan. Macam-macam ada. Tapi, aku bantai char kuey teow. Redah aje...

Tiba-tiba jumpa si Shima Nadia and her bf dengan Pojan and the gang. Kebetulan pulak. Tu pun, aku perasan bila si Shima panggil nama aku. Kalau tak, memang aku langsung tak perasan. Rabun jauh kot. (Aku patut pakai spek)

Sembang punya sembang, maka Char Kuey Teow langsung tak habis. Kenyang sangat! So, after da selesai semua, maka aku cuci mata jap kat shop lot seberang jalan. Nice nice. Tapi, HARUS berjimat! So, say NO for SHOPPING on this time being. T_T

Dan yang penting, WAJIB pulang sebelum my bf, my along and my ayah marah. Hee.. :)

Sorry guys. No pictures for this entry. Maybe i should stop snapping horrible pictures of mine. No benefits at all.

7 comments:

cik Nemo said...

Tahu takpe. bagilah gamba sekeping dua! :P

Inspirationalefeks said...

cikgu, saya mahu makan nasi ayam halia . ada ka ?

Mr feckry said...

gua rase lu mesti oder 4 pinggan ni

Nazatul shima said...

nemo: hahaha..xmo la...horrible hokaty..hehehe

Nazatul shima said...

efeks: ade ade... nnti try tye.hehehe

Nazatul shima said...

feckry: elehhh..pandai2 je ko nih..huhu..xde mknenye .. 1 pnggan pon x abes..

Fida Husain said...

makan makan :)

heeee.