Monday, April 4, 2011

My weekend di KL

Yuhuuu! After beberapa ketika aku kurang curahkan kasih sayang kat blog, kini i'm back with a few pictures yang tidak keterlaluan. Dah lama rasanya aku tak bersnap pictures bergilaan dengan orang tersayang. Nak buat macam mana dik non. Duduk jauh. Haha..

Actually, aku ada interview hari tu kat area KL, That's why la aku tak berapa nak update entri except meluahkan perasaan tak puas hati dekat si penjual tiket bengap tuh! Huh!

Ok, let pictures told everything! Check check rock rock!

Aku mulakan muqadimah dengan muka sebijik besar gabak insan terpilih di hati. Kehkeh..
Taraaaa!!! Mr. Zizanku. Hakhak.. Ada iras zizan tak?? Ada kan? Tapi komfom la bf aku lagi hensem. (*_^)





Sangat suka bila dapat makan pretzel. Aku pun macam tu jugak. Hahaha.. Almond pretzel. Oh, heaven! Tiap kali jumpa benda ni, tiap kali tu beli. Macam mana la nak berjimat. How how?? Blurrrrr~



I thought, he's cute with that naughty face! Hikhikk..


shawl: kedai shawl dalam giant terengganu
shirt: forever 21 (sponsored by kakak ipar)
jeans: uptown melaka
wedges: sentini
shoulder bag: bonia



Position yang kurang menarik, but who cares kan? Tengah tunggu budak tu try baju dengan seluar kat zara pavi. Bila tengok harga boleh gugur rambut. Hahaha.. Last-last beli seluar kat butik G2000. Tapi, harga seluar pun agak boleh buat rambut aku jadi uban. So, baik aku beli kat bundle. Bukan semua barang bundle tu tak berkualiti hokay! Mostly, semua branded taw!



Erk, sorry guys! Memang lumrah perempuan derrr.. Suka amik picture depan cermin. Konon, ada confidence lebih sikit. Hakhak.. Introduce, a gift from my zizanku, a e-series nokia phone! Tapi, dah lama dah. Nak yang baru plizzzzz... (Gila tamak!)

Ok, proceed to the next day.



Lawat si budak cute mimi kat Seseri. Semua student kat situ jadi skema. Dengan pakai kasut hitam, baju kurung. Kesian, tapi takpe, break the rules after dah jadi senior. Tapi, jangan break the ruler, nanti tak boleh nak buat garisan straight 180 darjah.



Dan, lihatlah! Hasil dslr cap nokia! Haha. Cantik tak aku ambik view ni? Ada potensi nak jadi camerawoman tak? Ada kan? Kan aku dah cakap. Ni on the way ke hentian Putra dah. Nak beli tiket dan pulang. Sob sob..



"Ok dear, time for leaving. Just go! ok, go!"
" Tak mboh! nok stay sini lagi"

Ok, dialog yang sangat tipu. Bermesra before balik ke terengganu. Bermesra dengan handphone dia yang baru. Memang sangat 'friendly' user. I like xperia. Haha.. Erm, i don't know why i like this picture! Sangat-sangat! :D

5 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

lomantik abes...

Encik Psychopath said...

nak pretzel.

Nazatul shima said...

ms: time aku la plak nk romantik...haha

Nazatul shima said...

psycho: ko beli sendiri k..hihihi

Nadd said...

shima sgt slim! uuu, jeless... hehehee..

like ur bag, sangat vintage.. :)