Friday, April 8, 2011

Jom dengar Charice nyanyi Listen by Beyonce!

Pergh.. Pergh... Tu je yang mampu aku cakap bila aku dengar suara Charice Pempengco. Gila kentang sedap suara dia!

First time aku dengar bila dia nyanyikan lagu Beyonce Listen. Power tahap dewa dewi tuh. Terus aku minat nak dengar semua lagu-lagu dia! Pernah, dia berduet dengan Celine Deon, Oprah panggil dia untuk talk shownye. Pergh, memang hebat!

Kalau kau dengar boleh meleleh air mata, siap air hidung sekali, nak menunjukkan betapa sedapnya suara dia. Walawey... Kalaulah aku ada suara macam dia, komfom kerja aku jadi penyanyi je. Hek!

Kau dengar ok listen versi Charice. Memang memukau mata hati jiwa! Versi Beyonce pun sedap, tapi bagi aku Charice punya version sangat lemak lemak gitu. Hehehe..



So, macam mana??? Ok tak?? Best gile kan??? !
Asal aku jadi fanatik sangat ni? Haha..

6 comments:

.:Nana Farhana:. said...

huh,power btul sore dia..terbaik r..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

power....
cube ko lak nyanyi sket...
lalalalala...~

Encik Psychopath said...

aku add fb ko.

Nazatul shima said...

nana: ha ah...mmg sedap... sore die power gile! ;)

Nazatul shima said...

ms: aku xley capai la tahap tu...aku sore katak je..hahaa

Nazatul shima said...

psycho: ko nye name kt fb pe? xde pun?