Wednesday, April 27, 2011

Ada orang nak tengok gambar kematian Nazatul Shima | SERAM

Hye geng-geng semua! Kenyang, kenyang. Baru balik makan nasi kat kedai dengan family. Malam-malam still makan. Macam mana la nak diet. Ok, bosan cakap pasal diet. Meh, aku nak citer pasal 18SX nih. Eh, bukan 18SG. Ganas ke?


klik pada gambar untuk gambar gajah.

*Gambar kematian Nazatul Shima* Sampai hati!

Even aku tau, dalam dunia ni ramai yang bernama nazatul shima, tapi aku tetap TAKUT! Ada jugak manusia yang nak tengok gambar kematian insan bernama nazatul shima ni.

Aku tak tau la ape kejadah yang keluar bila search ayat ni kat google. Gulp! *Telan air liur dengan kuat*. Harap-harap bukan gambar atau web yang meraban yang memang modus operandinya nak memusnahkan Nazatul Shima di muka bumi. Oh, aku merapu lagi. Abaikan.

Tapi, serius, APA KEJADAH kau search benda ni???

Meh habaq mai kat aku. Kan lagi bagus kalau kau search Gambar Kahwin Nazatul Shima ke, Gambar sengal Nazatul Shima ke, Gambar comey Nazatul Shima ke, haaa... Ada jugak faedahnya. So, takdela aku mengalami kemurungan tahap kritikal nak fikir kenapa kau search ayat ni. Hoho...

Tapi, takpela wahai sesiapa yang search ayat ni. Semoga kau dapat apa yang kau nak. Hokay tak ucapan ikhlas aku tu? Haha.. Even, aku rasa ayat ni bukan khas untuk aku punnnn, tapi nama aku tetap Nazatul Shima. *Perasan sekali sekala takpe, jangan selalu sangat*

Sekian.

14 comments:

mar said...

hahaha! macam2!...
ade jugok hok peseng gitu ek..

Encik Psychopath said...

nnti kalo ade org search gambar bogel nazatul shima, faham2 jela.



hahahaha !

zulkbo said...

salam..
adehhh...memang sampainya hati
tak sabar dia nak tengok ye?
sapa lah agaknya tu..?
bukan saya tau..nak tengok gambar nikah Cma je..
:)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

xder keje la tue die taip mcm tue...

Mr feckry said...

ade juga yang search lu camtu, wa rasa wa ade gak tertaip camtu..hahaha

gurau je gayah

Nazatul shima said...

mar: tu kate mar..haha.. haish..dunia2...

Nazatul shima said...

psycho: ces! x senunuh betol la ko nih...

Nazatul shima said...

zulkbo: salam.. tula..huhu..sampai ati derang..huhu.. ade plk tlis cmtu kn..huuu..

Nazatul shima said...

ms: tula pasal.. msti suke2 kn..enth2 kuar emas, mane tau. hahaha

Nazatul shima said...

feckry: la, ptot la...ces... ku ingtkn sape..hihihi.. :P

besi said...

boleh lak..hajat camtue? pelik tul
sabar k.......

Lagenda said...

pelik2 btl org seach keyword ni kan??

Nazatul shima said...

besi: hehee...tula pasal...xtau la die mention kt sape..haha

Nazatul shima said...

lagenda: ha ah..nk trglak pon ade..pelik2 je..haha