Tuesday, March 29, 2011

Surprise your spouse! :)

Dua hari lepas, selamat sampai Jerslin Power Oil dari supplier. Hehe.. Happy sebab dapat la tambah pendapatan dengan bisnes ni kan.

Yang aku nak highlightkan kat sini ,

Aku sangat gembira pasal dapat lagi special informal letter from someone special sarat dengan perkataan yang buat aku gelak guling-guling. Siap ada translation in English hokay! Amik kau! Siap diletak dalam box henpon sony ericsson. Ingatkan dah dapat henpon sebijik. Kahkah!

Tapi, kalau kau nak tau, memang natural attitude perempuan, sangat suka surprise! Even benda tu bukan barang yang mahal tapi sentimental value tu tetap melekat di kalbu. Yang penting, ikhlas dan jujur. Kan kan?

Erkk.. Ewww.. Kenapa ayat macam jiwang semacam ni? Lame dah kot tak jiwang nih. Bila meningkat dewasa, tahap kejiwangan kurang sikit. Dah malas nak show off lebih-lebih. Nanti ada orang tak suka pulak, tapi , ada aku kesah?? Heee...

So, buat kaum lelaki, kaum perempuan bukanlah mengharapkan benda-benda yang mahal (kalau nak bagi pun takpe) , tapi kami hanya membutuhkan sedikit surprise! (gaya Eric Leong pliz) Kehkeh.. So, you'll never regret guys! ;)

10 comments:

Lynn Rahman said...

agree! ;)

Encik Psychopath said...

i takde sape nak surpise kan. but always surprised by result :(

zulkbo said...

salam..
alhamdulillah seandainya
seorang pasangan tu bersyukur
apa yang dia dapat..pahala
dah tentu galang gantinya..
:D

Inspirationalefeks said...

ta daa~~ ini bukan suprise, ini adalah komen :P

ejoncb said...

yeay!!! sronok ooo cma surprise gitu..hehe.... ni promo jerslin ke promo surprise...hahaha

Nazatul shima said...

lynn: kan kan?? ;)

Nazatul shima said...

psycho: hahaha..result tu mmg salu seprise..hehe..

Nazatul shima said...

zulkbo: salam...Insyaallah.. sy akan selalu bersyukur..:) thanks zulkbo.. :)

Nazatul shima said...

efeks: hahaha..nasib baik x surprise..hakahk..

Nazatul shima said...

ejon: hahaha.. aku nk promote 2 2 ah wey..hahah..:D