Saturday, March 12, 2011

Setelah sabtu

Happy saturday. Setelah sabtu, barula aku dapat bukak blog dan update. Tu pun quick post aje even agak berjela jugak.

Eerm, tomorrow dah kena masuk kerja. Argghh!! Kenapa aku kena kerja bila semua cikgu takde kat sekolah. Stress betul! Tapi, ok jugak, boleh aku masuk lewat sikit kerja tu. Hehehe..

Sangat lama rasanya aku tak update blog. Konon macam berdekad la pulak kan. Hahaha.. Actually, line internet kat rumah sangat tak OK. Dan sangat tulul.

Pergh! Agak nak marah, pasal ada jugak manusia yang sangat suka mencuri! Hoi!! Kabel telefon pon kau nak curi??! Bahlul betul! Dan lucky, bila tunang angah aku ada kat rumah, dan boleh aku pinjam broadband beliau. *tak malu betul u ni shima*

Yang pasti, aku tak dapat nak tulis entri yang berkualiti sikit, pasal otak aku tengah kencang berfikir untuk menaip laju dan laju. Jadi, kau terima la entri ni dengan hati terbuka luas ok. Jangan marah nooo.. Cium korang laju-laju! Love! ;)

4 comments:

pak long said...

salam..
taip laju-laju jangan sampai jari tersepit celah keybod....hehehehe

Inspirationalefeks said...

dah berdekad lama nya .. nsib msh ingat kat blog uuhuhu

Nazatul shima said...

pak long: hahaha..xde maknenye pak long..hehehe...tak tersepit pom..hehe

Nazatul shima said...

efeks: hihihi...tu semestinye..mane bley x ingt kat blog yg disayangi nih..hehe..:D