Thursday, March 3, 2011

Sebelum ke Melaka

Before bertolak ke Melaka malam ni, sempat la jugak aku nak tinggalkan kesan-kesan kasih sayang aku kat korang. Korang sayang aku jugak kan? kan? ;)

Aku macam agak malu tapi mahu bila budak-budak panggil cikgu. Rasa macam berkuasa jap kat sekolah even SEKEJAP. Haha.. Seronok woo bila diri dihargai. Kau akan rasa macam disayangi oleh semua budak (koya jap). So, akibat keseronokan terlampau, maka;


Aku akan jadi camwhore yang sangat berjaya tatkala student takde kat lab. Heaven betol bila dapat snap pictures sendiri.

Tapi, why aku bermata panda! Ni actually kesan kalau aku tidur lewat. Nak kata buat thesis, langsung dah takde. Cuma mengadap fb, takpun blog. Pfft! Nak mata bersinar pleaseeee...

Hmm, must to do something! Girls, tolongla, suggest kat aku ape yang patut aku buat selain tempek timun batang kat mata (annoying).


Eh, ada lagi?? Aku memang camwhore derr. Tak tau kenapa. So, hopefully, dapat hantaran dslr satu. Kihkih.. Hari tu, hajat hati nak terima ajakan photoshoot. Hmm~ Tapiiiii..... :(

Takpela, maybe next next time. Panggil la nazatul shima ni lagi hokay! Kihkih.. Harap-harap, time tu dah diberi keizinan oleh dia. Hehehe.. Ok guys! Got to go! Malam ni off to malacca. Ada kursus intelektual. Hope aku have fun kat sana! Nanti aku update. Oh, cencaluk best tak? :)

14 comments:

pak long said...

salam..
mata tetap menawan...
appy berkursus....

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

jaga diri disana kawan...
nanti beli dslr leh pinjam kan kat aku...

Inspirationalefeks said...

camwhore ? hhhehe

Mr feckry said...

oi...orang kampung..cik gayah dari tganu datang...cepat sembelih lembu...!

ejoncb said...

wah..photoshoot kat mana kah?

Fida Faizal said...

cma, sekarang kerja apa ?
cma, macam mana nak buat header macam cma eh ?

Encik Psychopath said...

peh. Kalo saya student. saya ngorat.

Nazatul shima said...

pak long: tq pak long! mmg bez kusus ni!:)

Nazatul shima said...

ms: hahaa..bley2..tpi ko kena support lense tuk aku..hhaaha

Nazatul shima said...

inspire: yes..kenapa gelak?hahaa..ish3,,

Nazatul shima said...

feckry: asal aku gi sane xde pon org sembelih lembu??? haih..

Nazatul shima said...

ejon: photoshoot kat kawasan biase2 je..hehe

Nazatul shima said...

fida: skank cma keje kt tganu..still keje dulu lg..:) oh, header tu cma gune cs3 je fy..xreti nk gune yg ganas2.hhehee

Nazatul shima said...

psycho: ngorat?hahaha..mmg nk kena pelempang.hehe