Sunday, March 13, 2011

Kursus Hijrah Minda update (even berkarat dah)

Dalam entri lepas, aku takde la letak banyak sangat kan picture. So, kali ni, tak banyak jugak, cuma suam-suam kuku je, gambar-gambar sepanjang aku pegi kursus hijrah minda kat melaka last week. Still terasa bahanggggg melaka dan kerdau. ;)

Sekarang, proses untuk aku menerang setiap gambar-gambar ni. Weyh, perlu ke?? Erm, aku kan bersifat teliti, so mestila aku buat kerja gila ni, and i called deep explanation. Hakhak..



semestinya berkoya dengan pendamping-pendamping setia kat melaka. Wuwuwu! Makanan dia.. Buat aku menangis dalam hati. Memang deboomm! Dan, aku makan 6 kali sehari. Maunye tak gumuk. Demmit!



HARUS! Shopping walau kat uptown je. Hahaha.. Ni first day pergi shopping tau. Mestila tak banyak barang kat tangan. Cuba tengok hari kedua? Oh, gambar shopping tak snap. Rugi-rugi. Kalau tak, boleh kau lihat kadar kebaziran di sana. Gulp!



Dalam dewan pon kami boleh snap pic. Ada aku kesah? Mestila tak kesah. Oh, jejaka di atas junior aku ye. Junior zaman sekolah menengah. Macam mana ntah boleh jumpa kat sini. Dulu, kecik-kecik je sume, sekarang, hambik kau! Hahaha..



Oit, semua ni belum kahwin ok, kecuali sorang je. Tapi, komfom nampak macam tak kahwin lagi. Kan kan? Dan, nampak aku macam cacat je. Ni la akibat, kalau tak spare tudung hitam. Tak pasal-pasal aku pakai tudung zebra kesayangan. Pft! Capap, tak suka ooo.. :(



Berlagak riang even dalam hati berdebar kencang. Aku suka gambar ni, pasal nampak macam hebat je kan?? Hahaha.. No offense!



Suku dari puteri-puteri Umno. Yang lain, dah penat amik gambar kot. Kerja part time, memang ambik gambar je kejenye. Seronok kot nampak diri sendiri dalam gambar.



Ni, sampai-sampai je kat Kerdau, semangat ambik gambar. Siap ada yang tertonggeng. Apakah? Haha.. Mak aku cakap, tak baik pikir perkara negatif, jadi.. Aku, tak nak pikir lah! hahaha..



Haa.. Ni baru la complete set geng puteri umno parlimen kuala nerus. Weee~ Mereka-mereka sangatlah sporting! Dan.. Macam biasa, aku memang duduk sebelah ain je kejenye. Kihkih..

Nak lagi?? Aku agak, mesti dah muak tengok picture aku kan? So, meh tengok ni..

Cumil kan Diana Danielle even dia tak pakai seksi??? ;)

10 comments:

Sharinginfoz said...

merah dan pink semua, pasukan seragam ya

zulkbo said...

salam singgah Cma..
ermmm..cantik2 nya wanita
berbaju merah..tak jadi kursus
ni..he he

Inspirationalefeks said...

hehe sempat promotekan artis . tuan blog pun comel gak kot

pak long said...

salam...
sun sangat org pakai tudung zebra...hahahaha klasssssss akak

Nazatul shima said...

sharinginfo: ermmm..bukan pasukan seragam..pasukan semangat..hehee..:D

Nazatul shima said...

zulkbo: salam...hehehe...nape plka x jadi nk kusus?? mstila lagi semnagat!!semangat!:)

Nazatul shima said...

efeks: hehe..sempat je...comey je diana ni..hehe..:) oh, blushing...tq...huhu

Nazatul shima said...

pak long: hahaha...pak long perli ooo..tidak...haha

Mr feckry said...

lu ngan diana ni tak serupa pun gayah

Nazatul shima said...

haaha...asal plak ko ckp cmtu...sape ckp aku ngn diana same..kehkeh...ko ni..merepek jela..die ni comey la..:)