Thursday, March 17, 2011

Introduction | Merepek nak buat 3GP

Sejak dua menjak ni, ramai kawan-kawan aku yang mintak ajarkan cara lilit shawl. Haih, aku bukan pro pun pasal lilit melilit ni. Asal selesa di kepala, yes, itulah dia. So, keselesaan tu penting. Semuanya pasal comfort dan confident ye kawan-kawan.

Kalau pakai cantik pun, tapi kau rasa tak selesa, tak ok jugak. Pasal, dari dalaman mencerminkan luaran. Eces! Kalau dalam hati dah sumpah seranah pasal shawl asyik tutup mata, maka, luaran pun nampak macam tak confident la kan. Kan? Simple je.

Aku pun tengok-tengok video kat youtube je. Kalau agak-agak rasa macam tercekik, aku tak guna la kekdahnya tu.

Tapi, takpe, Insyaallah, aku akan buat satu video 3GP, eh bukan, video untuk kawan-kawan yang nak tau macam mana aku lilit-lilit shawl ni. Even, macam bersepah je orang buat video pasal tu sekarang ni. But, who cares kan. Ngeh3..

Dan, buat video bukanlah kesukaan aku pasal nak kena berlakon cun depan kamera selama 5 minit berbanding snap gambar yang memerlukan 3 saat je control cunnss. Yuckss!!

Tapi, aku sumpah tak reti nak bercakap oooo. Huduh kot! Dan, mungkin aku akan bercakap macam robot yang berpenyakit. T_T

Ok, nantikan video yang entah bila nak wujud ni. Mungkin lepas raya puasa nanti. Away! :)

22 comments:

Mr feckry said...

nanti kan kemunculan gayah di internet...!

Nazatul shima said...

hahaa..senget!

cik Nemo said...

yeahhhhhhhhh! akan ku nantikan!

Gen2Merah said...

wahh, saya pun tak sabar nak tengok aksinya.. mesti cun melecun tu kan.. hehe

Inspirationalefeks said...

chewahh... cikgu video dh ...hoho solek cntik2 ... jgn gelabah ... time buat video nanti ingat kata-kata ni "Semuanya pasal comfort dan confident ye kawan-kawan."

Nazatul shima said...

nemo: hahaha..knon yep..:P

Nazatul shima said...

gen2: cun pe nyeee...glabah je t..haha

Nazatul shima said...

efeks: hahahaa...okies..comfort n confident..kehkeh.:D

besi said...

gud luck shima

besi said...

gud luck shima...ya

misz benida said...

xse ah wak vdeo..tenet xbapo laju nk bkk..ambik gambar step2 by step ok gak..hahaha

zulkbo said...

salam..
amboi...!!
terus buat iklan tv
je lagi baik Cma..
baru gempak sikit..
he he..

pak long said...

salam ...
tak sabor nak tunggu Vblog shima...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

xsabar tgk ko live...
hahaha...

Encik Psychopath said...

ingatkan nak buat video ahh ahh ahh.

excited tadi.

eio said...

besi: hehee..thanx, tpi gud luck tu tuk pe ey..hehe

eio said...

mida: hahaa..mu xmo tgok ke aku duk ckp?hahaha...ok2..dakpe..nnti aku wat 2 versi..hehehe

eio said...

zulkbo: salam..haha...xde maknenye..x komersial la muke neh..layak kat blog je..hehe

eio said...

pak long: salam..hehehe...tunggu ye pak long..ntah jadi ke x..hehe

eio said...

ms: hahaha..ko nye x sabar tu cm nk tgok aku perform je kn?hahaha

eio said...

psycho: hahaha..gile ke ape nk wat cmtu...isk3..huhu

Nazatul shima said...

ok, silap guna akaun eio...hahaa..