Monday, March 21, 2011

Hoi, gay??

Gay tu ape? Gatsby? Bukan doww.. Gay. Yang pakai subang kat telinga tuu.. Pakai sebelah je kot kalau tak silap. Penarikan antara dua jantina yang sama. Lelaki tertarik dengan lelaki.



Wth people?? Ape yang buatkan kau jadi gay wey?? Tak kesian kat mak bapak yang besarkan kau ke?? Tapi bila dah besar sesuka hati je kau nak jadi gay. Kau takde otak ke hape??

"Add facebook i ok.. :)"

"Eh, u ni hensem la.. U dah ada gf belum.. Kalau takde, jadila partner i.. If ada pun, jadila partner i jugak.. Ala suke-suke je.."

Yuckss!! Puit puittt!! Si gay yang... eeeiii...

Kalau si lelaki yang digoda tu jenis tak beriman, Insyaallah cair kot.



Yang sedihnye, stok-stok muka jantan dan jambuuuuu muslim yang ramai jadi gay. Pe hal? Tak kesian kat gadis-gadis kota dan desa ke? Tak pasal-pasal si gadis-gadis sebat suami orang. Stok yang tu je si gadis-gadis tau ketulenan dia. Pfttt!

Apa la yang kau dapat kalau jadi gay. Anak komfom-komfom tak dapat.

Nikmat? Entah.

Lagi dapat bala ada la. Lebih baik kau mengorat si anak dara atau janda. Ada la faedahnya. Untung sabut dapat jadi isteri kau. Kan bagus tu. Boleh tunjukkan kejantanan kau tanpa rasa bersalah. Tak gitu Samad (bukan nama sebenar) ?

12 comments:

Mr feckry said...

gua bukan gay

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

berssepah2 kini....
pasti...

Nazatul shima said...

feckry: yeke?? mmg la..kalo x, xdenye ko kawen..haha

Nazatul shima said...

feckry: yeke?? mmg la..kalo x, xdenye ko kawen..haha

Nazatul shima said...

@ms hmm..tula..yg tu pasti...tpi derang pandai sorokkan...

Encik Psychopath said...

dapat gesel2 pun jadi la.....

pak long said...

salam...
semakin pelik perangai manusia...

Nazatul shima said...

@psycho: emm...ntah pape...eeeiii..mintak jauhla...

intan said...

depa suke lwan pedang...lage2 gtu..huahahahaha..
kite bako je kite bako..

Anonymous said...

homophobic.

Anonymous said...

ckp mudah~ mengutuk pn mudah
xdenye manusia suke2 makan taik. same la psl hal ni. bkn nye suke2 tibe2 ckp 'eii, nk jd GAY la~' palehotako. jgn membabi buta ckp. do da research. otak cetek!!

Nazatul shima said...

hye anonymous, thanks for the compliment :)
yup, maybe dlm tulisan aku ade something yg ko x senang hati. Yes, mane ade mnusia suka2 mkn taik kan? Tapi, kenapa nk paksa diri mkn taik? kan? dh tau benda tu xelok dimakan, buat ape nk makan lagi. so, fikirla untuk keluarga dan future ok :)ye,aku akui aku otak cetek, tpi org yg sokong kelakuan gay tu lg otak ceteknye.. :)