Sunday, March 27, 2011

Cerita campur, mungkin kau bosan nanti.

Rase macam berkurun je tak update blog. Bukan aku terlalu sibuk, tapi keadaan internet di rumah yang membataskan pergaulan aku ngan internet! Si bahlol mane ntah yang curi kabel, tak pasal-pasal aku jadi mangsa.

Tapi, aku rasa ok je kalau takde internet ni. Sekurang-kurangnya aku taulah isu kes video seks pembangkang. Kahkah..

Eerm, entahlah. Sekarang, kejadian makin pelik. Yang tak tercapai dek akal pun, dah mula jadi. Politik. Kadang-kadang bagus untuk pengetahuan am. Tapi, politik sekarang, makin sukar nak faham. Sekejap ok, sekejap tak ok. Sekejap lompat, sekejap tidur.

Rakyat pulak, makin lama makin pintar.

Aku pun dah pening. Tapi, aku dah daftar SPR. Kau dah daftar ke belum? Jalankan kewajipan anda sebagai rakyat hokay! Jangan disebabkan undian kau sorang, parti kerajaan tak dapat majoriti. Kihkih..

Jadi, undilah parti yang memberi kebaikan kepada kita semua. Islam bukan semestinya PAS. Ok? Kau paham tak ape yang aku nak sampaikan ni? Eh eh.. Aku bukan nak mengempen. Aku cuma bagi statement je.

Takat ni je dulu ok! Siapa-siapa yang berminat nak beli ubat Jerslin Power Oil, boleh contact aku kat email yep! :) shima_pinky87 [at] yahoo.com.

Oh ye, kalau boleh, jangan la kau copy je email tu, ganti la [at] tu dengan simbol ok. Sebab, ada kes, orang cakap email aku tak valid. Hakhak... See you soon! :)

6 comments:

Mr feckry said...

gua? daftar dah..ngundi, cam tak sempat je

pak long said...

salam..
kita nak jadi agen jual ubat boleh...

Inspirationalefeks said...

nak undi parti cap ayam tidur leh x?

Nazatul shima said...

feckry: hah?? asal plak x sempat? ko nih..ptotla..ish3..jalankan tanggungjawab ok.

Nazatul shima said...

pak long: salam pak long..boleh2.. nnti nk tau detail, pak long email sy ye..

Nazatul shima said...

efeks: asal plak...pilihlah parti yg memberri kebaikan..:)