Sunday, February 6, 2011

Wedding Along & Kak Na

Alhamdulillah.. Selesai sudah majlis perkahwinan along saya on 3/2/2011 dan majlis sambut menantu semalam, 5/2/2011 . :) Penat, tapi sangat enjoy!


Hantaran dari pihak lelaki kepada perempuan. A night before the wedding. :) Theme gold, tapi saya bedal pakai baju hitam dan ada la lining gold kat baju tu. Kire ok la kan. Ngeh3..


Kakak ipar saya. She's so cute rite? heee.. :) 25, bakal kerja kat Ambank, dulu study kat uitm shah alam amik course sc comp macam saya. Kami boleh cooperate one day. Eces! Poyo.


This is my along. A teacher. But, sangat sangat tak garang. Kadang-kadang je garang. Kalau saya malas masuk dapur. Memang kena membebel. Dia pandai masak ye tuan-tuan puan-puan. Kalau mak saya silap letak banyak sikit minyak masak, haa, pandai-pandailah jawab. Sangat sangat menjaga pemakanan.


Hah! Meet my bakal kakak ipar. She's my second bro's fiancee. :) Kak ina. She's a teacher kat setapak. Also dari Kelantan. :)


Ni wedding kat Kelantan. Rumah kakak saya ni. Pelamin yang amat gojes dan cantik.
Haih, kena saving banyak-banyak nih.
Baru ley wat wedding of the year
. Haaahaha (ayat aunty saya ni).


Ehem... Ni en.bf saya. Always with me. Tq sayang.. Balik dari KL terus datang ke sini dengan kawan dia. So sweet u sayang. Ops! sorry. Teremo kat sini. hehee..

Nampak macam saya gumuk. Tapi en.bf cakap dah kurus. Yes! Hehehe.. Aunty saya pun cakap macam tu. Means, dah kurus sikit dan dan.. Tak perlu diet dah kot. Hehe..




Ni majlis sambut menantu kat umah saya. White theme. Tapi abang saya bedal pakai baju kuning krim. Haha.. Macam-macam la.. Dan tu yang kecik-kecik tu fairies. Ececees,, Jeles i. Nak pakai macam dieorang jugak, tapi takut orang pikir saya ni datang dari hospital mane. Hihihi..


She' my mom!! Bakal jadi nenek muda lepas ni. Hehehe.. I love you! Penat sikit, tapi berbaloi-baloi sebab enjoy sangat! :)


And thanks to en.bf sekeluarga for coming.. :) Abah pun datang sekali, tapi segan nak masuk kot. Hehehe.. Thanks Umi, Abah, Ana, Mimi, Pesal dan sayang.. :) Love u ols!


Ni la adik-adik saya. Cute cute! :) Hari ni Mimi dah nak masuk sekolah men sains seri puteri. Sangat terer. 9A kot. Makan kismis tiap-tiap malam ni. Hehehe.. Nanti, nak belajar add maths ngan Mimi. Pastu, belajar akaun ngan Ana. Kehkeh..

p/s: entri agak skema. Sorry. Rasa keras semacam pasal lama tak update. Hihihi.. Love u guys for reading! ;)

8 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

mesra jew semua...
best2...

Tihara said...

mak awak still sweet..tk saba nk tgk pic awk sanding ;)

pak long said...

salam..
kalau kenduri jangan lupa jemput kiter

Mr feckry said...

pee lagi gayah..lu bile

Nazatul shima said...

ms: ha ah...mmg bes sgt! :)

Nazatul shima said...

sis tihara: tq..:) alahai..lambat lgi kot..hehe..

Nazatul shima said...

pak long: insyaallah pak long..hehehe..

Nazatul shima said...

feckry: aku tunggu la dulu..nnti kalo ada, aku jemput ko.kasik besar ckit adiah.haha